Sommarkyrka på Råå

I sommar, mellan den 1 juni och 12 augusti, öppnar sommarkyrkan med café, trädgårdsmys och aktiviteter för stor och liten i trädgården vid Allhelgonakyrkan på Råå.

Öppettider:

Smygpremiär den 1 juni - 24 juni med öppet tisdag och torsdag kl 13.00-16.00 och barnaktivitet kl 14.15

Från den 21 juni – 12 augusti har Sommarkyrkan öppet

Måndag kl. 13.00-16.30
Tisdag kl 13.00-16.30
Onsdag kl 13.00-16.30
Torsdag kl 13.00-16.30
Barnaktivitet kl 14.15

Raus församlingsgård ligger på Kielergatan 25 mitt emellan busshållplats och den vackra och badvänliga sandstranden vid havet. l den fina trädgården utanför församlingsgården kommer det att finnas ett café, aktiviteter för barn varje dag, utomhuskonserter, teaterföreställningen ”Husförhöret”, allsång med önskesånger, andakter, frågesporter och mycket mer. Förutom organiserade aktiviteter finns möjlighet till brädspel, kubb, trädgårdsyatzy och ”gräshäng”.

Välkommen att fylla trädgården med liv och rörelse där gammal som ung hittar något att sysselsätta sig med, eller bara vara.

Allt överskott från försäljningen går till Act Svenska kyrkan (Här kan du läsa mer)

Vi håller avstånd, har omsorg om varandra och följer myndigheternas rekommendationer och riktlinjer. Kyrkan är öppen för ljuständning. Om du vill ha kontakt med någon från Svenska kyrkan finns diakon eller präst på plats under sommarkyrkans öppettider.

Foto: Pernilla Lundström