Foto: Alex Giacomini/Ikon

Kyrkogårdsförvaltningen i Helsingborg söker traktor- och maskinförare

Har du har gymnasial - eller eftergymnasial maskinförarutbildning, eller motsvarande arbetslivserfarenhet? Nu söker kyrkogårdsförvaltningen Helsingborg en traktor- och maskinförare med ett genuint intresse och nyfikenhet för ny kunskap och utveckling.

Kyrkogårdsförvaltningen i Helsingborgs pastorat ansvarar för driften av åtta kyrkogårdar på sammanlagt 40 hektars yta inom Helsingborgs tre stadsförsamlingar. Totalt är vi cirka 80 medarbetare på kyrkogårdsförvaltningen, och nu söker vi en traktorförare för tillsvidareanställning.

Alltid i rörelse, här och nu, en trygg plats för längtan, som alla vill tillhöra.

Om rollen

Som traktor- och maskinförare kommer du att tillhöra teknikenheten som utgår från natursköna omgivningar på Pålsjö kyrkogård. Teknikenheten är ett mindre team på nio personer som har en öppen och prestigelös dialog, respekt gentemot varandra och ett gott samarbete inom och utom gruppen.

Servicelaget leds av driftchefen och består, utöver tjänsten som traktor- och maskinförare, även av tjänster inom verkstad, förråd, anläggning och städ. I teamet har du kollegor som arbetar som grävare, anläggare, transportörer, gräsklippare och maskinreparatörer. Tillsammans har enheten till uppgift att serva alla begravningsplatser inom förvaltningen.

Huvuduppgiften i tjänsten är att på ett säkert sätt transportera uppgrävda massor till och från grävningen. Utöver detta ingår:

  • Att serva och underhålla maskinpark och utrustning,

  • Att utföra anläggningsarbeten vid återtagande av gravplatser

  • Materialtransporter

  • Att utföra mindre anläggningsarbeten som till exempel justering av stentrappor, räcken, murar etcetera

  • Att utföra säkring av gravstenar

  • Vinterväghållning när det behövs.

Arbetet utförs till största del med hjälp av traktorer.

Övriga arbetsuppgifter som kan bli aktuella är gräsklippning, interna transporter och andra inom teknikenheten förekommande arbetsuppgifter.

Din profil

Vi söker dig som har gymnasial - eller eftergymnasial maskinförarutbildning, eller motsvarande arbetslivserfarenhet som arbetsgivaren anser likvärdig. Att ta stort ansvar är en självklarhet för dig liksom viljan att lösa problem på bästa sätt. Som person är du serviceinriktad, inkännande, empatisk och har en stor förståelse för god etik. Du är flexibel och positiv till att hjälpa till, även inom andra arbetsområden. Du bör ha ett genuint intresse och nyfikenhet för ny kunskap och utveckling. Ordning och reda på arbetsplatsen är en självklarhet för dig.

Förarbevis för hjullastare och grävmaskin är meriterande.

B-körkort är ett krav.

C-körkort är meriterande.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Om oss

Svenska kyrkan i Helsingborg vill verka där människor är. Hos oss är beslutsvägar korta och möjligheten att påverka arbetsinnehållet stor. Vi har kollektivavtal och friskvårdsbidrag och vi är miljöcertifierade för att arbeta för en hållbar verksamhet och framtid. Vi erbjuder en trygg arbetsplats där vi är måna om arbetsglädje och gemenskap. Pastoratets framtid formar vi tillsammans. Besök gärna vår hemsida för mer information om oss och våra olika verksamheter: https://www.svenskakyrkan.se/helsingborg

Tjänsten är en tillsvidaretjänst på heltid med start enligt överenskommelse. Individuell lönesättning tillämpas.

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan redan idag. Vi tillämpar löpande urval, vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag som är den 14 februari 2023.

Ansökan görs via vårt digitala rekryteringsverktyg Reachmee. Vi ber dig ansöka till tjänsten genom att klicka på ansökningslänken i annonsen, vi tar endast emot ansökningar via ansökningslänken. Har du några frågor är du välkommen att kontakta de kontaktpersoner som finns angivna i annonsen.

Ansök här

Kontaktpersoner

Eddy Brindon
Driftchef teknik
042- 18 91 77
eddy.brindon@svenskakyrkan.se

Annika Persson

Senior HR-specialist
042 – 18 91 54
annika.persson4@svenskakyrkan.se

Sofie Mortensson

Skyddsombud Kommunal
042 - 18 91 99
sofie.mortensson@svenskakyrkan.se