Någon håller fram tre hjärtan målade i olika färger.
Foto: Emilia Lindstrand /Ikon

Håll mitt hjärta - Suicidpreventiva dagen

Fredag 8 september hålls en musikandakt med ljuständning i Gustav Adolfs kyrka för att uppmärksamma suicidpreventiva dagen 2023.

Musikandakt

Klockan 17:30-18:30 hålls musikandakten i Gustav Adolfs kyrka. Kristian Ramhov spelar och sjunger tillsammans med systrarna Sara och Sofia Thorén.

Välkommen att lyssna på musik och tända ljus, minnas i stillhet och dela känslor och tankar med dina medmänniskor.

Sjukhuspräst Lilijana, studentpräst Jessica, sjukhusdiakon Monica och församlingsdiakoner Michaela och Tina finns på plats.

Möjlighet till samtal

Innan musikandakten, mellan klockan 10:00 och 16:00 är Gustav Adolfs kyrka öppen för samtal. Präst och diakon finns på plats.

Information i Söderrummet

10:00-16:00 kommer det, i Söderrummet på Gustav Adolfs torg, finnas möjlighet att få information om och komma i kontakt med olika aktörer som jobbar med suicidprevention och psykisk hälsa i Helsingborg.