Other languages with Google Translate

Svenska kyrkan Helsingborg Besöksadress: S. Storgatan 22, 25223 Helsingborg Postadress: BOX 1453, 25114 HELSINGBORG Telefon: +46(42)189000 E-post till Svenska kyrkan Helsingborg

Följ vår adventskalender

Adventstid är här men vad är det på gång? Var finns alla ljusen, all glädje och sång? Vad borde man göra? Vad finns det att höra? Hur får man sin julfrid? Vad väntar adventstid? Fira med någon som vet vad som händer Följ oss på facebook och se vår kalender

Varje dag i december lägger vi ett tips till dig på en aktivitet, konsert eller verksamhet som hålls i någon av våra fyra församlingar i Helsingborg. Vi hoppas att du ska hitta någon där som kanske passar dig att gå på under advent och jul.

Kalendern finns på vår facebooksida:

Har du inte facebook finns naturligtvis alla våra aktiviteter här i vårt kalendarium på webben. Med önskan om en god advents- och jultid!