Other languages with Google Translate

Svenska kyrkan Helsingborg Besöksadress: S. Storgatan 22, 25223 Helsingborg Postadress: BOX 1453, 25114 HELSINGBORG Telefon: +46(42)189000 E-post till Svenska kyrkan Helsingborg

Fastekampanjen 2018

När det fruktansvärda inträffar. När katastrofen är ett faktum. Ge människor kraft att bli starkare tillsammans! Svenska kyrkans fastekampanj 2018 fokuserar på psykosocialt arbete.

En katastrof inträffar som raserar all trygghet i ditt liv. Familj, hem, vänskap, en inkomst. En dag vågar du se framåt igen. En ny utbildning blir till ett yrke och försörjning. Du kan äntligen själv laga mat till dina barn. Barnen kan åter leka. Människor möts, knyter nya vänskapsband och skapar ett samhälle. Ett tryggt hem blir verklighet och hoppet tänds. Det är då du reser dig starkare – tillsammans med andra.

Svenska kyrkans fastekampanj 2018 fokuserar på psykosocialt arbete. Ge en gåva så att människor kan resa sig starkare.

Här kan du läsa mer om fastekampanjen och ge en gåva.

Här nedan kan du vilka aktiviteter som finns i Svenska kyrkan Helsingborg och Kvistofta församling under fastekampanjen. Alla intäkter från aktiviteterna går till fastekampanjen.

Fastekampanjen varar 11 februari till 25 mars.

Aktiviteter under fastekampanjen 2018

3 mars kl. 14.00 Adolfsbergs kyrkan Fastival - lotterier, auktion, loppis och våffelcafé

10 mars kl. 10.00 Maria kyrkan Internationell dag

18 mars kl. 15.00 Elinebergskyrkan Våefest – lotterier, tipspromenad, fiskdamm, föredrag och våffelkafé avslutas med Elimässa kl. 18.00

18 mars Livsloppet Rydebäcks kyrka

24 mars kl. 10.00 St:a Annas kyrka Vårmarknad - lotterier, försäljning av hembakat, loppis, servering. Musikunderhållning kl. 11.30 av barnkörerna Tonsillarna och Tonfiskarna.