Fasteaktionen 2020

Alla människor har rätt att leva ett liv i trygghet och säkerhet i frihet från våld. Våld får inte vara en en del av livet, något vi måste förhålla oss till eller lära oss att hantera. Tillsammans har vi makten, modet och styrkan att agera. Din gåva gör skillnad.

Miljösmarta val i mataffären, bokashi med mera. Var med i fastegruppen i Raus församling.

Fastan 2020 - mat och miljö

Klockan 17 börjar musikgudstjänst med Helsingborgs Kammarkör.

Fastivalen 15/3 INSTÄLLD

Söndag 15/3, kl 15-17, Adolfsbergskyrkan, Södra Hunnetorpsvägen 47. Denna aktivitet är tyvärr inställd. Fastival med lotter, auktion, loppis och våffelcafé. Intäkterna går till Act Svenska kyrkans fasteaktion 2020 Stå på modets sida, för alla människors rätt att leva i trygghet och säkerhet. Klockan 17 börjar musikgudstjänst med Helsingborgs Kammarkör.

Lördag 21/3, kl 11:30, Gustav Adolfs kyrka. Konserten är inställd.

Vilda vackra jord 21/3 kl 11:30 INSTÄLLD

Lördag 21/3, kl 11:30, Gustav Adolfs kyrka. Konserten är inställd. Tillsammans med barn och unga far vi Jorden runt i sång och musik. Med sig i sin musikaliska kappsäck har Dan Bornemark både nyare musik såväl som de älskade Tutti frutti-sångerna och en och annan Gullan Bornemark-klassiker. Högt i tak och allsång med nästan 200 unga röster utlovas. Konserterna arrangeras i samband med Act Svenska kyrkans kampanj Allas rätt till frihet utan våld. Det kommer även att finnas enkel servering och lotterier på plats. Alla intäkter går oavkortat till kampanjen.

Lördag 21/3, kl 13:30, Gustav Adolfs kyrka. Konserten är inställd.

Vilda vackra jord 21/3 kl 13:30 INSTÄLLD

Lördag 21/3, kl 13:30, Gustav Adolfs kyrka. Konserten är inställd. Tillsammans med barn och unga far vi Jorden runt i sång och musik. Med sig i sin musikaliska kappsäck har Dan Bornemark både nyare musik såväl som de älskade Tutti frutti-sångerna och en och annan Gullan Bornemark-klassiker. Högt i tak och allsång med nästan 200 unga röster utlovas. Konserterna arrangeras i samband med Act Svenska kyrkans kampanj Allas rätt till frihet utan våld. Det kommer även att finnas enkel servering och lotterier på plats. Alla intäkter går oavkortat till kampanjen.

Lördag 28/3, kl 10:00-13:00, S:ta Anna kyrka, Johan Banérs gata 65.

Vårmarknad 28/3

Lördag 28/3, kl 10:00-13:00, S:ta Anna kyrka, Johan Banérs gata 65. På marknaden finns björk med lotter, lotterier, försäljning av hembakat, loppis, servering.

Vy över det blå vattnet i Öresund samt en del hustak från kyrktornet i Gustav Adolfs kyrka.

Vinds- och tornvandring 4/4

Lördag 4/4, kl 11:00 och 12:30, Gustav Adolfs kyrka, Carl Krooks gata. Pris: 50 kronor, går till Act Svenska kyrkans fasteaktion. Anmäl dig på 042-18 91 14 senast 1/4. Max 15 personer per vandring.