Other languages with Google Translate

Svenska kyrkan Helsingborg Besöksadress: S. Storgatan 22, 25223 Helsingborg Postadress: BOX 1453, 25114 HELSINGBORG Telefon: +46(42)189000 E-post till Svenska kyrkan Helsingborg

Doptider

I Svenska kyrkan Helsingborg finns ett antal fasta doptider. Här får du mer information om dessa.

För att boka dop kontakta pastorsexpeditionen 042 - 18 90 10. Där kan du också få hjälp med att boka någon av Svenska kyrkan Helsingborgs lokaler för dopkalas.

Nedan hittar du de fasta tider som finns för dop i våra kyrkor. Om du önskar boka dop en annan tid eller i någon av våra kyrkor som inte listas nedan (Allhelgonakyrkan och Elinebergskyrkan)  hör av dig till pastorsexpeditionen.

S:ta Maria kyrka
Lördagar kl 14.00 (dopgudstjänst).
Söndagar kl 11.00 (dop i högmässan).
Söndagar kl 14.00 (dopgudstjänst).

S:ta Anna kyrka
Lördagar kl 12.30 (dopgudstjänst, om dop inte är bokat samma tid i S:ta Andreas kyrka).
Söndagar kl 14.00 (dop i högmässan).

S:t Andreas kyrka
Lördagar kl 12.30 (dopgudstjänst, om dop inte är bokat samma tid i S:ta Anna kyrka).

Gustav Adolfs kyrka, S:t Olofs kyrka och Adolfsbergskyrkan
Lördagar kl 11.00 (dopgudstjänst, alternerar mellan dessa tre kyrkor).

Raus kyrka
Lördagar kl 11:00 (dopgudstjänst)
Lördagar kl 13.00 (dopgudstjänst).
Lördagar kl 14.00 (dopgudstjänst).

Den Gode Herdens kyrka

Söndagar kl 10.00 (dop i söndagens gudstjänst, dock ej vid högmässa).
Söndagar kl 11.30 (dopgudstjänst).