Other languages with Google Translate

Svenska kyrkan Helsingborg Besöksadress: S. Storgatan 22, 25223 Helsingborg Postadress: BOX 1453, 25114 HELSINGBORG Telefon: +46(42)189000 E-post till Svenska kyrkan Helsingborg

Drop in-bröllop den 6 juni

Den 6 juni 2018 klockan 12-16 erbjuder vi drop in-bröllop i Raus kyrka i Helsingborg. En STOR dag i all enkelhet.

Ni som vill gifta er då behöver ha med er en giltig hindersprövning från Skatteverket och legitimation, och sen måste en av er vara medlem hos oss i Svenska kyrkan.

Hindersprövning är ett intyg som visar att det inte enligt svensk lag finns några hinder att ni kan gifta er. Hindersprövningen ansöker ni om hos Skatteverket.

På ett drop in-bröllop hos oss finns präster och musiker på plats. Först håller vi ett vigselsamtal tillsammans med er då vi pratar om vad vigseln i kyrkan innebär, och tittar på att allt är i ordning inför vigseln.

Vi har musiker på plats och brudparet kommer att kunna välja musik till gudstjänsten från en viss repertoar.

Vi tar paren en och en i tur och ordning. Efter gudstjänsten  bjuds brudparen på tårta och kaffe. Och naturligtvis får ni ha gäster med er.

Välkomna på ert bröllop!

Drop in-bröllop - Kom ihåg!

6 juni klockan 12-16, Raus kyrka

Ni behöver: Giltig hindersprövning från Skatteverket, legitimation och minst en av er måste vara medlem i Svenska kyrkan.