Vinterkul

Onsdagen den 19 februari kl: 13-16, för barn i åk 4-6

På sportlovet gör vi ett besök på Kalmar Länsmuseum och tittar på någon av utställningarna. Fikar gör vi i det mysiga kaféet.

Aktiviteten är gratis, men om man vill får man ta med sig en liten peng, om man vill handla något i muséi-shoppen. Mer information får man vid anmälan.

Anmälan via mejl till Pernilla (kontaktuppgifter, se nedan) med namn, klass, skola och målsmans kontaktuppgifter, senast den 16 februari.

Pernilla Alexandersson

Församlingspedadog

Mer om Pernilla Alexandersson

Pedagog i församlingen med särskilt ansvar för familj, barn och ungdomar.