Heliga Korsets församling Besöksadress: Kungsgårdsvägen 2B, 39237 KALMAR Postadress: Södra Vallgatan 25, 39231 KALMAR Telefon:+46(480)421440 E-post till Heliga Korsets församling

Sång och musik

Välkommen till körerna i Heliga Korset hösten 2019!

Bild: Magnus Aronsson / IKON

kors vad det vimlar av noter idag!

Kasta loss i notvimlet i vår lågtröskelkör! Du som vill sjunga KRAV-löst men gärna KRAV-märkt musik är välkommen till Heliga Korsets kyrka några söndagar under hösten. Vi övar drygt en timme. Kanske har vi något från höstens övningar att framföra runt jul?

Nästa träff är söndag 6 oktober kl: 12.00

ungdomskör

Du som är tonåring, gillar musik och gärna vill sjunga - för dig har vi en ungdomskör på onsdagar kl: 16.30. Vi sjunger visor, musikal, ballader och annat. Vi träffas i Korsets Församlingsgård, Kungsgårdsvägen 2B.

vox crucis

Gillar du klassisk körmusik blandat med lite nyare inslag och att öva en gång i veckan under trivsamma former så är detta kören för dig! Vi träffas tisdagar kl: 19.15 - 20.30 i Korsets Församlingsgård, Kungsgårdsvägen 2B. Välkommen att prova på!

Lars Jonsson