Sång och musik

Välkommen till kör- och musiklivet i Heliga Korset!

kors vad det vimlar av noter idag!

Kasta loss i notvimlet i vår lågtröskelkör! Du som vill sjunga KRAV-löst men gärna KRAV-märkt musik är välkommen till Heliga Korsets kyrka kl: 12.00 några söndagar under våren. Vi övar drygt en timme.

Datum för vårens träffar: 19/1, 2/2, 16/2, 8/3, 22/3, 5/4, 19/4, 3/5 och 17/5.

Ledare är kyrkomusiker Lars Jonsson (kontaktuppgifter, se nedan).

mässa med orgelmusik och sopplunch

Torsdagar kl: 12.00 firar vi mässa med orgelmusik i Heliga Korsets kyrka och därefter serveras soppa i Korsets Församlingsgård.

Sopplunchen kostar 20 kr. Kaffe och kaka ingår. Ingen anmälan.

En gång i månaden avslutas lunchen med ”Allsång i psalmsång”. Då bekantar vi oss lite mer med den svenska psalmboken.

Datum för våren: 30/1, 27/2, 26/3, 23/4 och 28/5.

Ledare för allsången är kyrkomusiker Lars Jonsson (kontaktuppgifter, se nedan)

ungdomskör

Du som är tonåring, gillar musik och gärna vill sjunga - för dig har vi en ungdomskör på onsdagar kl: 16.30. Vi sjunger visor, musikal, ballader och annat. Vi träffas i Korsets Församlingsgård, Kungsgårdsvägen 2B.

Ledare är kyrkomusiker Lars Jonsson.

vox crucis

Gillar du klassisk körmusik blandat med lite nyare inslag och att öva en gång i veckan under trivsamma former så är detta kören för dig! Vi träffas tisdagar kl: 19.15 - 20.30 i Korsets Församlingsgård, Kungsgårdsvägen 2B. Välkommen att prova på!

Ledare är kyrkomusiker Lars Jonsson.

Lars Jonsson