Sång och musik

Välkommen till kör- och musiklivet i Heliga Korset!

På grund av corona-pandemin är alla aktiviteter vi bjuder in till beroende av vad myndigheterna reglerar. Vi minskar risken för smittspridning enligt rekommendationerna för dagen.

barnkör

Vår pedagog Anna Jonsson, som arbetat mycket med sjungande barn på Själland i Danmark, håller kontakten med alla sångsugna barn i åldrarna 8--11 år, bland annat genom övningsfilmer, tills vi kan ses och sjunga tillsammans igen. Hör av dig om du eller ditt barn vill vara med!

mässa med orgelmusik

På torsdagar vid 12 firar vi mässa med orgelmusik i Heliga Korsets kyrka, och den sänds på Facebook (Svenska kyrkan i Kalmar). Sedan brukar vi servera soppa i Korsets församlingsgård, men den delen av programmet har fått ta paus på grund av restriktionerna.

vox crucis

Vill du sjunga i kör? Hör av dig till Pär Hammarlund, så kontaktar han dig när vi kan börja samlas igen!

Pär Hammarlund

Anna Jonsson