Sång och musik

Välkommen till kör- och musiklivet i Heliga Korset!

På grund av corona-pandemin är alla aktiviteter vi bjuder in till beroende av vad myndigheterna reglerar. Vi minskar risken för smittspridning enligt rekommendationerna för dagen. Under hösten pausar vi deltagandet i vår körverksamhet för dig som är 70+.

Så här ser planeringen inför hösten ut.

barnkör

Vår nya medarbetare Anna Jonsson, som arbetat mycket med sjungande barn på Själland i Danmark, inbjuder alla sångsugna barn i åldrarna 8-11 år. Mer information kommer inom kort!

mässa med orgelmusik och sopplunch

Torsdagar kl: 12.00 firar vi mässa med orgelmusik i Heliga Korsets kyrka och därefter serveras soppa i Korsets Församlingsgård.

Sopplunchen kostar 20 kr. Kaffe och kaka ingår. Ingen anmälan.

Start: 3 september

ungdomskör

Tonåring? Klart du ska ta ton då! Vi startar en ny ungdomskör på onsdagar kl: 16.30. Vi sjunger visor, musikal, ballader och annat. Tillsammans bestämmer vi! Vi träffas i Korsets Församlingsgård, Kungsgårdsvägen 2B.

Start: 9 september

Ledare är kyrkomusiker Lars Jonsson.

vox crucis

Vill du sjunga i kör? Och inte fyllt 70 än? Välkommen till nystartad kör som övar på tisdagar kl: 19.15 - 20.30 i Korsets Församlingsgård, Kungsgårdsvägen 2B. Välkommen att prova på!

Start: 8 september

Ledare är kyrkomusiker Lars Jonsson.

Lars Jonsson