Heliga Korsets församling Besöksadress: Kungsgårdsvägen 2B, 39237 KALMAR Postadress: Södra Vallgatan 25, 39231 KALMAR Telefon: +46(480)421440 E-post till Heliga Korsets församling

Sång och musik

Bild: Magnus Aronsson / IKON

MUSIKCAFÉ

Torsdagar kl 19 i Korsets Församlingsgård

Välkomna till ännu en säsong med musikcaféer vid Korsets Församlingsgård. Caféerna startar kl 19 och är slut mellan 20.30 och 21. Då har vi hunnit lyssna till trivsam musik, fikat och kanske köpt lotter!

Lotteriet står församlingens arbetskrets Flitiga Fingrar för. Många av vinsterna har de tillverkat själva

Kaffe, smörgås o kaka kostar endast 30 kr

Fritt inträde – Bra ändå!

Sommarens program

28/6 Kalmar Dragspelsklubb inleder sommarens musikcaféer och underhåller med härlig musik.

5/7 Sopranen Pernilla Ingvarsdotter bjuder på musik från olika epoker tillsammans med gästande musikervänner.

12/7 Träblåsensemblen YMCA (=Ylva, Martina, Cathrine och Annika) bjuder på ett varierat program.

19/7 "Den svenska låtskatten" – en somrig konsert med a capella-trion Linnea, Martina och Rebecka.

26/7 "Musik att minnas" – en konsert med musik från jazzens guldålder med Organic Art Trio.

2/8 Sopranen Margareta Melz och pianisten Attila Gracza bildar tillsammans "Duo espressivo" och bjuder på örhängen från olika musikgenrer.

9/8 Jazz Friends under ledning av Hans Duned avslutar sommarens musikcaféer med medryckande jazz-och swingmusik.

vox crucis

Församlingens vuxenkör heter Vox Crucis och det betyder Korsets röst. Vi träffas på tisdagar efter kvällsmässan c:a 19.15-20.45. Vox Crucis medverkar ibland i söndagens mässa.

Ledare är kyrkomusiker Lars Jonsson.

Lars Jonsson

Direkt: 0480- 421447