Tre streckgubbar med nachoschips som huvuden säger: "Gud é god! Kom och var med!"
Foto: Anna Braw

Gud é god - familjeeftermiddag

Gud é god = bibelberättelse, bön, sång, tacos och glass i Heliga Korsets församling för barnfamiljer varannan måndag. Första gången 6 september.

En streckgubbe med nachoschipshuvud står med armen om en päronglass med ansikte och armar. Båda är glada.

Gud é god! Bibelberättelse, bön och sång. Därefter tacos och glass.

Heliga Korsets församling bjuder in till en eftermiddag för barnfamiljer (barn 0-13 år tillsammans med vuxen) varannan måndag 17.00-18.00.

Vi startar i Heliga Korsets kyrka och går sedan över till församlingsgården.

Maten kostar 20 kronor för vuxna, 10 kronor för barn (och max 50 kronor per familj).

Hösten 2021 är det Gud é god 6 och 20 september, 4 och 18 oktober, 1, 15 och 29 november och 6 december.

Välkomna att anmäla er till Anna senast samma dag kl 10.

Streckgubbe med huvud av nachoschips ler och säger: "Gud é god! Kom och var med!"
Foto: Anna Braw

Anna Jonsson