Församlingsfest

Varmt välkomna på fest på Tacksägelsedagen den 13 oktober

Söndagen den 13 oktober är det Tacksägelsedagen. Då firas det högmässa i kyrkan kl: 10.00 och därefter serveras kyrkkaffe i Församlingsgården.

Kl: 16.00 firar vi en särskild tackgudstjänst i kyrkan med mycket sång och musik. Därefter blir det fest i Församlingsgården med mat och skördeauktion. För de yngre finns det pyssel och leksaker.

För den som vill går det bra att lämna bidrag till auktionen under förmiddagens mässa eller vid församlingsfesten på eftermiddagen. Det kan vara en blomma, kakor eller något annat.

Varmt välkomna!