Hedemora, Husby och Garpenbergs församling Besöks- och postadress: Kyrkogatan 20, 77630 Hedemora Telefon: +46(225)257000 E-post till Hedemora, Husby och Garpenbergs församling

Miniorläger 2018

20-21 oktober i Hedemora

Välkommen med er miniorgrupp (eller annan grupp för barn i åk1-3) till ett läger där vi leker, sjunger, är kreativa, får träffa på spännande personer från bibeln, firar gudstjänst och , hoppas vi, får nya vänner.

Årets tema är "Gilla Olika" där lekar, aktiviteter, sånger och andakter kretsar kring att vi är alla olika, och det gillar vi! men vi är också väldigt lika på så många vis och den vi kanske tyckte var mest olik mig kan bli min vän. Och hur är det egentligen, gillar Jesus också Olika?

Praktisk fakta

Plats: Paulusgården, Kyrkogatan 20, Hedemora

Start: Lördag  20/10 kl.12.00 med lunch, incheckning från 11.00
Avslutning:  Söndag 21/10 med gudstjänst kl.11.00 i Hedemora kyrka. Alla är välkomna. Efter gudstjänsten serveras korv.

Kostnad: 150:- för medlemmar i SKU, 200:- för icke medlemmar

Sova: Vi sover på golv i församlinghemmet, så alla tar med liggunderlag och sovsäck.

Program och packlista: Skickas när ni anmält er

Arrangörer: Lägret är ett samarbete mella Hedemora, Husby och Garpenbergs församling, Svenska kyrkans Unga i Västerås stift och Västerås Stift.

Anmälan: Senast den 7 oktober. Meddela namn på barn och ledare samt specialkost. Meddela även ifall ni åker tåg så hämtar/lämnar vi vid stationen. Anmälan och frågor sker till någon av nedanstående.

Anna Knabäck

Hedemora, Husby och Garpenbergs församling