Meningsfull fritid

Ett samarbete mellan Hedemora Husby & Garpenbergs församling och Hedemora kommun

Meningsfull fritid är ett projekt i samarbete mellan Hedemora kommun och Hedemora, Husby och Garpenbergs församling som anordnar aktiviteter för årskurs 7-9  efter skolans slut tillsammans med de föreningar som finns i kommunen. Syftet är att skapa en meningsfull fritid och ge chansen att prova på nya sporter och aktiviteter samt träffa nya vänner.
Alla aktiviteter är gratis och frivilliga att delta i.

Målet är att ungdomarna ska ha roligt tillsammans och att kunna delta utan prestationskrav. Allt arbete sker utifrån en värdegrund för att kunna vara goda förebilder för ungdomarna och skapa ett bra klimat i verksamheten.

Här hittar du information på flera olika språk om vad det innebär att vara med i en förening.

Information om att vara med i en förening

Vill du vara med?