Meningsfull fritid

Ett samarbete mellan Hedemora Husby & Garpenbergs församling och Hedemora kommun

Meningsfull fritid är ett projekt som sker i samarbete mellan Hedemora kommun och Hedemora, Husby och Garpenbergs församling.

Läs mer här

Aktiviteter för årskurs 7-9 samordnas efter skolans slut i samarbete med de föreningar som finns i kommunen. Syftet är att skapa en meningsfull fritid och ge chansen att prova på nya sporter och aktiviteter samt träffa nya vänner.
Alla aktiviteter är gratis och frivilliga att delta i.

Målet är att ungdomarna ska ha roligt tillsammans och att kunna delta utan prestationskrav. Vi arbetar efter en värdegrund i allt arbete vi gör för att vara goda förebilder för ungdomarna och skapa ett bra klimat i vår verksamhet.

Här hittar ni information på flera olika språk vad det innebär att vara med i en förening.

Information om att vara med i en förening

På fritiden kan man få göra roliga grejer. Toppen för både killar och tjejer. Sätta mening på dagen. Man får också skratta så man får ont i magen. Bra ledare som fixar och trixar. Så det blir superbra olika mixar. Som passar till allt och alla. Prova på allt från bowling till att bli på skidor lika bra som Kalla. Svenska kyrkan och vår kommun står bakom Meningsfull fritid. Kom och va med och få en härlig och rolig tid.

Elisabeth Hedlund