Hedemora- Husby-Garpenbergs församling

Hedemora- Husby-Garpenbergs församling Besöksadress: Kyrkogatan 20, 77630 Hedemora Telefon: +46(225)257000 E-post till Hedemora- Husby-Garpenbergs församling

Konfirmationsgrupper 2017/2018

Våra olika konfirmationsgrupper 2017/2018

Äventyrskonfirmation

Väljer du Äventyrkonfirmation kommer du åka på tre olika läger där du får göra allt från att åka skidor till att sova i militärtält. Dessutom kommer du få träffa många nya vänner och ta del av intressanta diskussioner om allt som rör livet.

Vi som följer med dig på läger är andra konfirmander, unga och vuxna ledare. De unga ledarna är tidigare konfirmander som valt att fortsätta för att konfirmationen var en rolig tid.
Vi kommer att göra mycket roligt tillsammans. vi åker på läger, tittar på film, dramatiserar, diskuterar, lyssnar på musik och lär känna varandra och oss själva bättre. Det enda som krävs av dig är att du är engagerad och kommer på våra träffar!

Äventyrsläger 27-30 oktober

Lördagsträffar 25 november och 9 dec
2-4 januari läger

Lördagsträffar 27 januari 14 april

Äventyrsläger 25 februari-1 mars

22 april Konfirmation

Ridkonfirmation

Är du en hästvän? Gillar du att rida?
I samarbete med Hedemorabygdens ridklubb. Kostnad 1500 kr, se separat info.

4 oktober kl.18.30 Inskrivning St.paulusgården
Förträffar några vardags kvällar i vinter/vår
2-4 februari läger
4-6 maj, läger
18-30 juni Intensiva veckor (ledig under midsommar)
1 juli Konfirmation

Sommarkonfirmation
Sommar, gemenskap, bad och aktiviteter!

Du som väjer sommarkonfirmation får åka på två läger. Ett kort på våren och ett längre i slutet på sommarlovet. Vi väljer tillsammans vart vi vill åka på läger under sommaren. Tidigare resmål har varit platser som Gotland, Öland och Åland.

Vilka aktiviteter vi gör under din konfirmationstid är du själv med och påverkar. Vi kan göra allt från att paddla kanot, spela golf, bada i havet och besöka olika roliga platser tillsammans. Dessutom kommer du få träffa många nya vänner och ta del av intressanta diskussioner om allt som rör livet.

Vi kommer även att titta på film, dramatisera, diskutera, lyssna på musik och lära känna varandra och oss själva bättre. Det enda som krävs är att du är engagerad och kommer på våra träffar.

4 oktober kl.18.30 Inskrivning St.paulusgården
Förträffar några vardags kvällar i höst/vår
23-25 mars läger
De två sista veckorna på sommarlovet och avslutar med Konfirmation på söndagen

Anmälan
För anmälan och frågor kontakta Erika Jernberg på tfn 0225-25 70 41 eller Erika Jernberg

Anmäl dig här!

Inskrivning/informationsträff
För föräldrar och blivande konfirmander, den 4 oktober kl. 18.30 i S:t Paulusgården.

Konfirmandledare

Erika Jernberg (pedagog) 0225-25 70 41
Erika Jernberg

Malin Cederholm (pedagog) 0225-25 70 43