Hedemora, Husby och Garpenbergs församling Besöks- och postadress: Kyrkogatan 20, 77630 Hedemora Telefon: +46(225)257000 E-post till Hedemora, Husby och Garpenbergs församling

Konfirmandgrupper

Konfirmationsgrupper 2018/2019

DU KAN FORTFARANDE ANMÄLA DIG TILL ÅRETS KONFIRMATION!

Anmälan finns längre ner på sidan!

Våra olika konfirmationsgrupper 2018/2019

Äventyrskonfirmation

Väljer du Äventyrkonfirmation kommer du åka på tre olika läger där du får göra allt från att åka skidor till att sova i militärtält. Dessutom kommer du få träffa många nya vänner och ta del av intressanta diskussioner om allt som rör livet.

Vi som följer med dig på läger är andra konfirmander, unga och vuxna ledare. De unga ledarna är tidigare konfirmander som valt att fortsätta för att konfirmationen var en rolig tid.
Vi kommer att göra mycket roligt tillsammans. vi åker på läger, tittar på film, dramatiserar, diskuterar, lyssnar på musik och lär känna varandra och oss själva bättre. Det enda som krävs av dig är att du är engagerad och kommer på våra träffar!

Ridkonfirmation

Är du en hästvän? Gillar du att rida?
I samarbete med Hedemorabygdens ridklubb. Kostnad 1500 kr, se separat info.

Sommarkonfirmation
Sommar, gemenskap, bad och aktiviteter!

Du som väjer sommarkonfirmation får åka på två läger. Ett kort på våren och ett längre i slutet på sommarlovet. Vi väljer tillsammans vart vi vill åka på läger under sommaren. Tidigare resmål har varit platser som Gotland, Öland och Åland.

Vilka aktiviteter vi gör under din konfirmationstid är du själv med och påverkar. Vi kan göra allt från att paddla kanot, spela golf, bada i havet och besöka olika roliga platser tillsammans. Dessutom kommer du få träffa många nya vänner och ta del av intressanta diskussioner om allt som rör livet.

Vi kommer även att titta på film, dramatisera, diskutera, lyssna på musik och lära känna varandra och oss själva bättre. Det enda som krävs är att du är engagerad och kommer på våra träffar.

Kvällskonf  i Hedemora ny för I år!

Har du tid över i veckan, gillar du att umgås och göra saker tillsammans. Vi träffas varannan torsdagskväll. Vi har en övernattning samt åker på ett kortare läger tillsammans.

Kvällskonf i Långshyttan ny för i år!

Anmälan

För anmälan och frågor kontakta Erika Jernberg på tfn 0225-25 70 41 eller erika.jernberg@svenskakyrkan.se

Anmäl dig här!

Konfirmandledare