Konfirmationsgrupper

2019-2020

Konfirmationsgrupper 2019/2020

Äventyrskonfirmation

Väljer du Äventyrkonfirmation kommer du åka på tre olika läger där du får göra allt från att åka skidor till att sova i militärtält. Dessutom kommer du få träffa många nya vänner och ta del av intressanta diskussioner om allt som rör livet.

Vi som följer med dig på läger är andra konfirmander, unga och vuxna ledare. De unga ledarna är tidigare konfirmander som valt att fortsätta för att konfirmationen var en rolig tid.
Vi kommer att göra mycket roligt tillsammans. vi åker på läger, tittar på film, dramatiserar, diskuterar, lyssnar på musik och lär känna varandra och oss själva bättre. Det enda som krävs av dig är att du är engagerad och kommer på våra träffar!

Några datum för äventyrskonfirmation är: Läger 25 oktober-28 oktober, läger 2-4 januari och läger 23-27 februari. Mellan våra läger kommer vi att ha några lördagsträffar.

Ridkonfirmation

Är du en hästvän? Gillar du att rida?
I samarbete med Hedemorabygdens ridklubb. Kostnad 1500 kr, se separat info.

För att ridkonfirmation ska bli av sommar 2020 så behövs det 8 deltagare. Vid för få anmälningar flyttas ridkonfirmationen till sommaren 2021.

Några datum för ridkonfirmation är: Läger 31 januari-2 februari, Läger 15-17 maj samt 2 intensiva veckor i början av sommarlovet. Vi kommer även att ses mellan våra läger

Sommarkonfirmation
Sommar, gemenskap, bad och aktiviteter!

Du som väjer sommarkonfirmation får åka på två läger. Ett kort på våren och ett längre i slutet på sommarlovet. Vi väljer tillsammans vart vi vill åka på läger under sommaren. Tidigare resmål har varit platser som Gotland, Öland och Åland.

Vilka aktiviteter vi gör under din konfirmationstid är du själv med och påverkar. Vi kan göra allt från att paddla kanot, spela golf, bada i havet och besöka olika roliga platser tillsammans. Dessutom kommer du få träffa många nya vänner och ta del av intressanta diskussioner om allt som rör livet.

Vi kommer även att titta på film, dramatisera, diskutera, lyssna på musik och lära känna varandra och oss själva bättre. Det enda som krävs är att du är engagerad och kommer på våra träffar.

Några datum för sommarkonfirmation är: Läger 8-10 maj samt två intensiva veckor i slutet av sommarlovet. Vi kommer att även att ses några vardagskvällar.

Speedkonfirmation!

Har du inte så mycket tid? Då är speedkonfirmation något för dig. Vi träffas intensivt under november månad.

Anmälan

För anmälan och frågor kontakta Erika Jernberg på tfn 0225-25 70 41 eller erika.jernberg@svenskakyrkan.se

Anmäl dig här!

Konfirmandledare