Förskollärartjänst

Om dig

• Förskollärare eller liknande utbildning
  • Delar Svenska kyrkans tro och värderingar
  • Har god samarbetsförmåga och verkar aktivt för att skapa förtroende och goda relationer till barn, föräldrar och kollegor
  • Har körkort och tillgång till bil
  • Gärna spelar gitarr eller piano
  • Har möjlighet att jobba vissa kvällar och helger

Om tjänsten

Uppdraget består i att få barnen att känna sig hemma med bibelns berättelser och hur vi lever som människor tillsammans utifrån kyrkans värdegrund.
I tjänsten ingår att arbeta med barn i förskoleålder men också i skolåldern, många föräldrakontakter samt förskole-/skolkontakter.
Vi jobbar mycket tillsammans i vårt barn– och ungdomsteam och vissa delar även med de andra enheterna.
Du har grupper i våra lokaler ofta tillsammans med någon i teamet men ibland på egen hand. Vi har även ett nära samarbete med skola och förskola då vi ofta besöker skolor eller de kommer till oss. Vi jobbar bl.a. med riddarskola, bibeläventyret samt dramer till jul och påsk.
Du kommer även vara med i arbetet med familjegudstjänster.
Vi har under de senaste åren byggt upp "Barnens trädgård" där vi odlar, skördar, lekar och vilar.
I det här jobbet får du möjlighet att använda din kreativitet i ett varierande arbete som ger dig mycket men där du också får ge av dig och dina färdigheter.
Det är en heltidstjänst.

Om oss

Den 1 januari 2018 gick församlingarna Hedemora-Garpenberg och Husby ihop och bildade en församling. Du kommer att tjänstgöra i hela den nya församlingen, med sex kyrkor men ha din utgångspunkt i Hedemora.

Det finns drygt 40 personer anställda och det är även många som utför ideellt arbete i församlingen.

Har du frågor kontakta:
pontus.gunnarsson@svenskakyrkan.se, kyrkoherde, 0225-25 70 11
erika.jernberg@svenskakyrkan.se, församlingspedagog, 0225-25 70 41

Mer information om församlingen finns på www.svenskakyrkan.se/hedemora

Välkommen med din ansökan!
Sista ansökningsdag: 25 juli 2018

Ansökan ska innehålla:

* CV

* Personligt brev

* Referenspersoner

* Löneanspråk

Ansökan skickas till hedemora.forsamling@svenskakyrkan.se eller

Hedemora, Husby och Garpenbergs församling
Kyrkogatan 20