Hedemora, Husby och Garpenbergs församling Besöks- och postadress: Kyrkogatan 20, 77630 Hedemora Telefon: +46(225)257000 E-post till Hedemora, Husby och Garpenbergs församling

Arbetskrets i Hedemora

Varannan tisdag i St Paulusgården Hedemora

Vi träffas i Hedemora varannan tisdag, ojämn vecka kl 13.00 på S:t Paulusgården, med start nu den 30 januari.

I Hedemora stöder vi  bl.a Hedemora bördiga läkaren Ingrid le Roux och hennes arbete i Kapstaden, Sydafrika för vuxna och barn som drabbas av olika sjukdomar, där Aids skördar många människoliv. Förbyggande hälsovård och systugor är ytterligare något som Ingrid le Roux arbetar för.

Kontaktperson: Diakon Birgitta Persson, 0225-257033, birgitta.m.persson@svenskakyrkan.se