Hedemora, Husby och Garpenbergs församling Besöks- och postadress: Kyrkogatan 20, 77630 Hedemora Telefon: +46(225)257000 E-post till Hedemora, Husby och Garpenbergs församling

Arbetskrets

En mötesplats

Hedemora, Husby och Garpenbergs församling har tre stycken kyrkliga arbetskretsar. Oberoende var du bor finns det möjlighet att vara en del av en gemenskap som stöder och inspirerar till hjälpinsatser runt om  världen.

Arbetskretsen är en viktig del av församlingslivet, vi är med och bistår arbetet för att lindra lidande och nöd och arbetar för en rättvisare värld utan hunger, fattigdom och förtryck.

Visst vill Du vara med.

Du får vara med i en fin och positiv gemenskap där vi tillsammans kan bidra till en bättre värld. Vi arbetar bl.a för att lindra lidande och nöd och därmed också försöka göra livet lite lättare med hjälp till hälso-och sjukvård, utbildning, stöd och råd, mm.

Det finns många olika sätt att arbeta för välgörande ändamål och bistå till ett värdigt liv. Alla kan bidra med något. Du behöver inte kunna sticka eller sy.  Endast fantasin sätter gränser

Du behöver inte känna att du skall vara med varje gång, du är alltid välkommen när det passar för dig.

Är du intresserad av vårt arbete i Långshyttan, Vikmanshyttan och Hedemora är du välkommen att vara med. Ring oss gärna om du har några funderingar.

Kontakt Långshyttan /Eva Bergström 073 – 644 70 02

Kontakt Hedemora och Vikmanshyttan /Diakon Birgitta Persson 0225- 25 70 33, Birgitta Persson