Är du vår nye kommunikatör?

Vi söker en kreativ kommunikatör för att sprida kunskap om Svenska kyrkans verksamhet för alla församlingsbor i Hedemora.

Du är en fena på att omvandla både budskap och fakta till text, bild och gärna rörlig bild som berör och får effekt.

Vi erbjuder en meningsfull verksamhet och utvecklande yrkesroll där du dagligen får göra skillnad för människor.

Om du är en god kommunikatör med digitalt sinne och skarpt öga för både text och bild - då är detta jobbet för dig!

Rollen som kommunikatör i Hedemora, Husby och Garpenbergs församling är omväxlande. Arbetet innebär såväl strategiskt som operativt kommunikationsarbete. I det vardagliga arbetet ingår allt från trycksaksproduktion, skapa innehåll för publicering i digitala kanaler till planering och verksamhetsstöd till församlingens verksamheter.

Vi ser gärna att du har:

• Relevant utbildning inom kommunikation/information eller något som vi bedömer likvärdigt.
  • God kunskap i relevanta verktyg som Office-paketet, InDesign, Photoshop, gärna Premiere.
    (Vi arbetar med Content studio när det gäller hemsidan).
  • Några års erfarenhet av kommunikatörsyrket. Arbete med webb, sociala medier och gärna att du har arbetat med att utveckla intressant innehåll, strategier och budskap för dessa.

Vi är en folkkyrka i ordets mest positiva mening. Här räknar man med kyrkan. Församlingen har 9.450 kyrkotillhöriga och 47 anställda, 6 kyrkor och 2 kapell.

För mer information om tjänsten kontakta:
Kyrkoherde Anita Ölund 0225-25 70 11
anita.olund@svenskakyrkan.se

Facklig företrädare:
Johan Jernberg, Vision 0226-46 47 20
johan.jernberg@fv.vision.se

Skicka in din ansökan med ett personligt brev och CV senast 17 oktober 2021.
Tillträde till tjänsten enligt överenskommelse.
För tjänsten gäller löne- och anställningsvillkor i enlighet med svenska kyrkans kollektivavtal.

Tjänsten förutsätter att du är medlem i Svenska kyrkan och delar kyrkans värderingar.

Körkort och tillgång till egen bil är en förutsättning för tjänsten.

Välkommen att skicka din ansökan till:
anita.olund@svenskakyrkan.se