Foto: Anna Romberg

Västerkyrkan

Västerkyrkan invigdes den 28 augusti 1966.

Följ med på en guidad tur i Västerkyrkan:

Sin nuvarande utformning fick kyrkan efter en omfattande om- och tillbyggnad, innefattande bl.a. handikappanpassning och ändamålsenliga arbetslokaler. Den delen invigdes den 9 september 2001.

Den ursprungliga byggnaden ritades av arkitekt Ingvar Eknor, Örkelljunga. Byggmästare var Carl Sjöberg, Broby. Tillbyggnaden ritades av arkitekt Torsten Thuresson, Tormestorp och entreprenör var Göinge Bygg AB. Klockstapeln, som även den ritats av arkitekt Eknor, invigdes den 20 februari 1971. Virket skänktes av missionsvänner i Änglarp. Klockan tillverkades vid M&E Ohlsson i Ystad.

Altare av ljust trä framför vit vägg med tegel runt om.

Morgonbön

Vi ber för fred. Varje onsdag 09:30 morgonbön i Västerkyrkan. En stilla stund mitt i veckan med tid för bön och reflektion i gemenskap och möjlighet att tända ljus.

SOMMARKVÄLLAR I VÄSTERKYRKAN

11 augusti klockan 19 berättar Amanda Alfredsson om sin tid som EFS-praktikant i Tanzania hösten 2021. Servering.

Onsdagsträffar i Västerkyrkan

Öppen gemenskap för alla med blandat program och eftermiddagskaffe. Onsdagar jämna veckor med start 7 september klockan 14-16.

Västerkyrkans kör

En fyrstämmig vuxenkör som ofta medverkar på gudstjänster.

Kvinna med stort lockigt hår som sjunger med inlevelse.

JAZZ OCH VISA PÅ SVENSKA

22 oktober klockan 19 i Västerkyrkan med Almaz Yebio med musiker.

Smörgåsar grilla över öppen eld.

Friluftskul i Västerkyrkan

Intresserad av natur och friluftsliv och går i åk 1-4? Då är Friluftskul något för dig! ANMÄLAN!