Foto: Magnus Aronson/IKON

Musik och körsång

Njut av konserter i kyrkan eller sjung i kör. Här finns något för alla. Körerna är i gång igen - kom och sjung med oss! Mer info om de olika körerna här.

Njut av konserter i kyrkan

Låt dig svepas med av de starka känslorna. I Svenska kyrkan Hässleholms församling hittar du fantastisk körsång, duktiga solister, klassiska storverk och många andra genrer. Här ger musiken utrymme till magiska oförglömliga ögonblick.

Sjung i kör!

Att sjunga i kör gör gott för både kropp och själ. Kan man dessutom förgylla upplevelsen för andra vid gudstjänster och andra högtider är glädjen fullkomlig.

Välkommen att anmäla dig till våra körer även om de redan startat, vem vet, kanske finns det platser kvar.

Västerkyrkans kör

En blandad vuxenkör där en viss körvana krävs.

Lila blommande ljung

Cantus Calluna

Vi sjunger en blandad repertoar och har roligt tillsammans. Övning tisdagar 18:30-20:00 i Ljungdalakyrkan. För dig som är tonåring och uppåt.

Anette Larsson

Ingrid Gunnarsson