Mötesplatser för vuxna

Stilla stund, tikva, soppluncher, caféer, språkcafé, föreläsningar, sy- och arbetsföreningar - här finns något för alla.

Vit kaffekopp med blått mönster längs kanten. Fat med två skivor sockerkaka. Vit linneduk broderad med röda blommor. Silversked.

Sommarcafé vid Ljungdalakyrkan

Onsdag 29/6, 27/7 och 24/8 kl. 14-16.

SOMMARKVÄLLAR I VÄSTERKYRKAN

11 augusti klockan 19 berättar Amanda Alfredsson om sin tid som EFS-praktikant i Tanzania hösten 2021. Servering.

Bordsmässa

Måndagar 17.30 i Hässleholms församlingshus. 12/9, 10/10, 14/11 och 12/12.

Club Calluna i vit text mot lila bakgrund, garnnystan med stickor i högra hörnet.

Umgås, trivs, handarbeta och fika

i Ljungdalakyrkan. Onsdagar jämna veckor klockan 18.30-20.30.

Guidad meditation

klockan 18.30 en onsdag i månaden i Hässleholms kyrka. Start 24 augusti.

Ett hjärta med ett brinnande ljus i. Människor skymtar.

Sinnesromässa

Klockan 18.30 första onsdagen varje månad i Hässleholms kyrka. Nästa Sinnesromässa 7 september.

TIKVA - en rörelse av hopp

Träning och avslappning med fokus på inre balans och tillit. Höstterminen startar 15/9 klockan 18.30 i Hässleholms kyrka och 27/9 klockan 17.00 i Stoby kyrka. ANMÄLAN!

Sköna söndag i Stoby 2 oktober.

Människan består av ande, själ och kropp. Med några sköna timmar med Tikva (dynamisk stretch), en god sallad, ett föredrag om kreativ bibelläsning och en härlig gospelmässa får vi kraft att möta veckan som kommer. ANMÄLAN!

Altare av ljust trä framför vit vägg med tegel runt om.

Morgonbön

Vi ber för fred. Varje onsdag 09:30 morgonbön i Västerkyrkan. En stilla stund mitt i veckan med tid för bön och reflektion i gemenskap och möjlighet att tända ljus.

Tecknad vuxenväg till tro

KATEKUMENATET

Samtalsgrupp om kristen tro. Onsdagar 18.00-20.00 i Västerkyrkan. Kontakta Marianne Molin 0451-77 62 19.

SPRÅKCAFÉ I HÄSTVEDA

Onsdagar 9.00 - 11.00, 7 sep - 23 nov. ANMÄLAN!

Café Våga Vara

Öppet café i Ljungdalakyrkan varannan tisdag 9.30-11.30.

Kyrkans månadscafé

Välkommen till öppen träffpunkt i Hässleholms församlingshus. Vi samlas till andakt, gemenskap, fika och omväxlande program. Vi träffas kl 14.00 - 16.00 en tisdag i månaden.

Torsdagsträffar i Stoby församlingshem

Föredrag, underhållning och kaffe klockan 14-16.

Församlingskåren Kyrkfolket

anordnar programkvällar med föreläsningar och konserter i samarbete med SENSUS. Alla är välkomna!

Onsdagsträffar i Västerkyrkan

Öppen gemenskap för alla med blandat program och eftermiddagskaffe. Onsdagar jämna veckor med start 7 september klockan 14-16.

Ignaberga kyrkliga arbetsförening

Träffar varannan torsdag kl. 19:00 i Ignaberga församlingshem. Nästa träff 15 september.

Stoby-Ballingslövs kyrkliga syförening

Öppen träff för alla i Stoby församlingshem torsdagar klockan 14-16.

Tallrik med orange soppa, grönt och tre rostade brödskivor vid sidan om.

SOPPLUNCHER

GOD LUNCH FÖR LITEN PENG I GOTT SÄLLSKAP. Nu har soppluncherna sommaruppehåll. Välkommen tillbaka till hösten!

Hästveda kyrkliga arbetsförening

Vi träffas i Hästveda församlingslokal eller i hemmen. Se annonsering!

Kyrkans torsdagsträff i Hässleholms församlingshus

Öppen gemenskap där vi fikar och samtalar om allt mellan himmel och jord. Vi avslutar med att dela en kort andakt. Torsdagar varannan vecka kl. 14-16.

Ett par händer, en mobilkamera med ett motiv i fotorutan.

Fotofika och fotoutmaning

Vi fotograferar och funderar över bilder. Det spelar ingen roll om du är nybörjare eller van att fotografera - alla är lika välkomna! 28 aug, 2 okt och 20 nov med start kl. 11.00 i Hässleholms kyrka.