Foto: Gunilla Wahrenberg

STRAWTOWNS FINEST

Lördagsmusik i Hässleholms kyrka 18 mars klockan 16.00. Fri entré.

Jazztrion ”Strawtowns Finest” musicerar. Trion består av Stefan Wikrén, piano,  Akiko Watanabe, orgel och Carl Persson, slagverk.

LÖRDAGSMUSIK
18 MARS KL. 16.00
HÄSSLEHOLMS KYRKA

Välkommen!

OM Strawtowns Finest:

Strawtowns Finest är en unik jazztrio: Stefan Wikrén vid pianot, Carl Persson vid slagverket och Akiko Watanabe vid orgeln. Trion spelar i huvudsak jazzstandards men också folkvisor och klassisk musik i jazzstil.

Stefan Wikrén arbetar som organist i Snöstorps församling i Halmstad, men han frilansar också som jazzpianist på Västkusten.

Carl Persson spelar vid gudstjänster och konserter i olika församlingar på Västkusten.

Akiko Watanabe är organist i Hässleholms församling och frilansar inom Svenska kyrkan bland annat i södra Sverige.

Vi är tre halmstadsbor som med glädje ser fram emot att möta beökarna och musicera i Hässleholms vackra kyrka.

I samarbete med studieförbundet Sensus.