Begränsningar och inställda aktiviteter

Nya restriktioner från 12 januari. Max 50 besökare till gudstjänster och konserter. Vuxengrupper, caféer, Babysång, barnkörer och Öppna förskolor pausas fram till och med vecka 8. Start tidigast måndag 28 februari. Barn, ungdomar och konfirmander fortsätter att träffas med undantag för barnkörer. Vuxenkörer kan träffas i små grupper - din körledare ger besked. Diakonijouren håller öppet!

Från den 12 januari gäller nya föreskrfter och allmänna råd från Folkhälsomyndigheten om särskilda begränsningar för att förhindra Covid-19.
Dessa riktar sig till bland annat allmänna sammankomster och offentliga tillställningar där många människor träffas. Gudstjänster, konserter, dop, vigslar, begravningar och andra arrangemang inomhus räknas hit.

När fler än 20 personer deltar i arrangemang inomhus måste det vara minst en meter mellan sällskapen. Ett sällskap får bestå av max 8 personer. Detta innebär att vi spärrar av varannnan bänk i kyrkorna och fördelar deltagarna så att så många som möjligt ska kunna delta på ett säkert sätt.

Antalet tillåtna besökare till de olika kyrkorna varierar med kyrkans storlek och med sällskapens storlek. Dock maximalt 50 besökare.
Begravningskapellen stängs tills vidare.

Vid uthyrning av församlingens lokaler till privata arrangemang får max 20 personer vistas i lokalen samtidigt. Undantag för minnesstunder. Då gäller max 50 personer.

Vi tackar för ert tålamod och hjälps åt med att få detta att fungera så smidigt som möjligt!