Ljungdalakyrkan
Foto: Anna Romberg

Ljungdalakyrkan

Ljungdalakyrkan invigdes 1980 och är placerad vid torget vid Ljungdala Center. Kyrkan är funktionell och tillgänglighetsanpassad utan några trösklar och med församlingslokaler under samma tak.

Följ med på en guidad tur i Ljungdalakyrkan:

Ljungdalatoner

För dig som älskar att sjunga och att få sjunga inför andra. 6-12 år. ANMÄLAN!

Pyttekören - musiklek

Pyttekören är en barnkör för dig i åldrarna 3–6 år. I den allra yngsta kören i församlingen får alla barn upptäcka musiken genom massor av lek, rörelse och sång. Vi sjunger roliga och lagom långa sånger, både gammalt och nytt. Hos oss står glädje, bus och skratt i centrum! ANMÄLAN!

Mörk baby i röd klänning.

Babysång

Kom och sjung, ramsa och gläds med din baby. Här samlas vi med de små barnen i åldern 0 - 8 månader och 8-18 månader för att sjunga och röra oss till musik. Kostnadsfritt. Anmälan till höstterminen 2022 har öppnat.

Lila blommande ljung

Cantus Calluna

Vi sjunger en blandad repertoar och har roligt tillsammans. Övning tisdagar 18:30-20:00 i Ljungdalakyrkan. För dig som är tonåring och uppåt.

Drive in-gudstjänst vid Ljungdalakyrkan

26/6, 24/7 och 21/8 på parkeringen utanför kyrkan. Kom i bil, veva ner rutorna och delta i gudstjänsten!

Tallrik med orange soppa, grönt och tre rostade brödskivor vid sidan om.

SOPPLUNCHER

GOD LUNCH FÖR LITEN PENG I GOTT SÄLLSKAP. Nästa sopplunch: 1 september klockan 12 i Stoby församlingshem.

Café Våga Vara

Öppet café i Ljungdalakyrkan varannan tisdag 9.30-11.30.

Babyandakt med sopplunch

En gång i månaden är församlingens yngsta och deras anhöriga extra välkomna till vår mysiga och busiga Babyandakt.

Club Calluna i vit text mot lila bakgrund, garnnystan med stickor i högra hörnet.

Umgås, trivs, handarbeta och fika

i Ljungdalakyrkan. Onsdagar jämna veckor klockan 18.30-20.30.

Tacogudstjänst

Sätt krydda på vardagen, kom och häng med oss i Barnens katedral! Vi kommer från olika håll och möts mitt i veckan för att äta och fira gudstjänst tillsammans. Onsdag 28/9, 26/10, 23/11, 15/2, 15/3 och 12/4.

Ljungdalakyrkan invigdes den 7 september 1980 av dåvarande biskop Per-Olof Ahrén och är arkitektritad av Torsten Thuresson. Klockstapeln är fristående och de kyrkliga textilierna är designade av Inger Björklund och Inga-Britt Jeppsson.