Svenska kyrkan Hässelby Besöksadress: Maltesholmstorget 8, 16562 HÄSSELBY Postadress: BOX 4420, 16515 HÄSSELBY Telefon: +46(8)50599200 E-post till Svenska kyrkan Hässelby

Svenska kyrkan Hässelby

– öppna kyrkor och gemenskap för alla.

Innanför väggarna i Hässelby Strands kyrka, som är en av våra två kyrkor i Hässelby, pågår dagligen en massa olika aktiviteter för alla åldrar och intressen. Här hittar du också vår second hand-butik, Tant Grön. Omvandlingen av Hässelby Strands centrum pågår och Skanska bygger över 200 nya lägenheter som ska samlas kring ett nytt, modernt torg med kyrkan i centrum. Välkommen in!

Vi behöver fylla på vårt lager med kläder, skor, väskor och övriga prylar! Välkommen in och fynda i butiken på Maltesholmstorget 8, ingång i kyrkan, 2 tr upp. Välkommen!

Tant Grön – kyrkans egen second hand-butik

Kom och prata svenska! Vi träffas på tisdagar i Hässelby Strands församlingshus, 14.00-15.30. Come and speak swedish! We meet on Tuesdays in Hässelby Strand church (församlingshuset), 14.00-15.30. Maltesholmstorget 8, Hässelby Strand.

Språkcafé/ language cafe

Hej, hej! Kan vi hjälpa dig med något? Skriv i formuläret här så tar vi kontakt med dig så snart vi kan.

Bli medlem

Välkommen med i Svenska kyrkan. Det är lätt att bli medlem. Du kan anmäla dig här på nätet Klicka här. Eller om du vill så kan du använda en pappersblankett. Skriv ut och fyll i blanketten. Skriv under och skicka in eller lämna den till präst eller vaktmästare i kyrkan.

Blankett för medlemsansökan.