Samtal

Träffa en präst eller diakon

Här finner du någon att prata med. Enskilda samtal. Ibland känns livet tungt på grund av en svår livssituation. I samtal kan du dela dina tankar och funderingar med någon av oss. Du väljer själv vad du vill tala om. Dina frågor behöver inte handla om religion eller tro. Vi är till för dig!

-Vi har tystnadsplikt.
-Du hamnar inte i något register.
-Kostnadsfritt

Här kommer du i kontakt med oss:

Fyll i och skicka in formuläret så tar vi kontakt med dig så snart det går. Du kan också ta kontakt direkt med någon av våra präster eller diakoner. Telefonnummer och e-postadresser hittar du längre ner på sidan.

Maria Dalstad

Präst, Kyrkoherde