Enskilda samtal

Vi erbjuder enskilda samtal som stöd och själavård. Vi för inte journal och har tystnadsplikt. Kontakta någon av oss, präster eller diakoner, för att boka tid för samtal.

Själavårdssamtal
Alla kan vi hamna i lägen då livet känns tufft och du är ledsen, orolig eller rädd. Då gör det skillnad att få samtala med någon som tar sig tid att lyssna på vad du tänker och känner. I kyrkan kallar vi sådana samtal för själavårdssamtal.

I samtal kan du dela dina tankar och funderingar med någon av oss. Du väljer själv vad du vill prata om och dina frågor behöver inte handla om religion eller tro.

Konfidentiella samtal
Allt vi pratar om stannar mellan oss - vi har tystnadsplikt. Vi för inga journaler och samtalen är kostnadsfria.

Kontakta oss
Fyll i och skicka in formuläret så tar vi kontakt med dig så snart det går. Du kan också ta kontakt direkt med någon av våra präster eller diakoner. Telefonnummer och e-postadresser hittar du här.

Malin Gyllenhög

Diakon, Samordnare