Tisdagsklubben

Gillar du att träffa kompisar, leka, pyssla och prata om sådant som känns viktigt i livet? Då är tisdagsklubben något för dig!

Välkommen till Tisdagsklubben!

Kyrkans tisdagsklubb är för dig som går i förskoleklass till årskurs 5.  Vi delar oftast in oss i två olika åldersgrupper och bestämmer vad vi ska göra utifrån dessa. Vi serverar ett enklare mellanmål så att du orkar med hela eftermiddagen. Vi träffas på förskolan i Hässelby Villastads församlingshus på tisdagar kl. 15.00–16.30.

Anmälan till tisdagsklubben sker till:
helena.a.olsson@svenskakyrkan.se

Skicka med:
– Barnets namn och födelsedatum
– Hemadress(er)
– Vårdnadshavares namn, telefonnummer och e-postadress
– Eventuella allergier
– Får barnet gå hem själv?

Övrigt bra att veta:
Efter anmälan får ni svar via mejl där ni också får veta om det finns plats i gruppen.

Helena Olsson

Svenska kyrkan Hässelby