Tisdagsklubben

Gillar du att träffa kompisar, leka, pyssla och prata om sådant som känns viktigt i livet? Då är tisdagsklubben något för dig! Anmälan till tisdagsklubben sker till helena.a.olsson@svenskakyrkan.se Skicka med: Barnets namn och födelsedatum. Hemadress(er). Vårdnadshavares namn, telefonnummer och e-postadress. Eventuella allergier. Får barnet gå hem själv? Övrigt bra att veta. Efter anmälan får ni svar via mejl där ni också får veta om det finns plats i gruppen.

Välkommen till Tisdagsklubben!

Kyrkans tisdagsklubb är för dig som går i förskoleklass till årskurs 5.  Vi delar oftast in oss i två olika åldersgrupper och bestämmer vad vi ska göra utifrån dessa. Vi serverar ett enklare mellanmål så att du orkar med hela eftermiddagen. Vi träffas på förskolan i Hässelby Villastads församlingshus på tisdagar kl. 15.00–16.30.

Helena Olsson

Barnskötare

Vicki Gotosis

Barnskötare

Barnkör eller musikskola

Sjung i kör eller lär dig spela ett instrument
(klarinett, saxofon, fiol, cello eller kyrkorgel)
Om man vill spela orgel kan man börja redan när man är 4 år.

Välkommen!

Karin Krigsman Järnskoog