Meny

Konfirmation – en upplevelse för livet

Välkommen att bli konfirmand i Hässelby. Dags att titta på våra olika konfirmationsalternativ. Ansöker gör du senast 30 september.

Konfirmation är så mycket. Gemenskap, samtal, skratt, allvar, nya vänner, läger. Ett superbra tillfälle att ge dig själv nya upplevelser tillsammans med andra. Många av våra tidigare konfirmander tycker att det är det bästa de har gjort.

Som ung på väg mot vuxenlivet kan man ha många funderingar. Saker man inte alltid kan eller vill prata om med vem som helst. Under konfirmandtiden får du ett jättebra tillfälle att ventilera dina tankar med andra jämnåriga, unga ledare och vuxna. Det kan vara funderingar om framtiden, ansvar, fördomar, meningen med livet, kärlek, tro eller annat. Vi ställer frågor och hittar svar tillsammans – inga frågor är för stora eller för små.

Konfirmation handlar om att få chansen att lära känna Gud, och Gud är kärlek och relationer. Vi förutsätter inte att alla konfirmander tror på Gud. Vi förutsätter heller inte att du kommer att göra det, men vi vill ge dig en chans att testa och ta reda på vad kristen tro handlar om.

Under året får du kunskap om kyrkan, traditioner och den kristna tron. Konfirmandtiden är också mycket mer – gemenskap, vänskap, glädje och hopp.

En stor del av konfirmandtiden är våra läger. I Hässelby har du flera alternativ att välja på; skidläger, sommarläger, läger i Berlin och veckoläsning.

Läs mer om våra olika konfirmationsalternativ och anmäl dig på: www.konfirmandihasselby.se

Välkommen med din ansökan senast 30 september.

Ladda gärna ner vår konfabroschyr!

Gå till konfasiten för mer info!

Här hittar du all information om våra olika konfirmations- och lägeralternativ i Hässelby.

Gå till konfasiten för mer info!