Konfirmation – ett äventyr för livet!

Välkommen att bli konfirmand i Hässelby. Dags att titta på våra olika konfirmationsalternativ. Ansöker gör du senast 20 september. Tänk på att platserna är begränsade på vissa lägeralternativ och först till kvarn gäller på dessa.

Konfirmandtiden är en tid fylld av gemenskap, vänskap och samtal kring livets stora frågor. Under vår tid tillsammans skapar vi upplevelser som blir till minnen för livet. Vi funderar under olika former kring saker som är viktiga för oss; vänskap, kärlek och relationer, godhet, hopp, vem Gud är för mig och vilken relation jag vill ha till Gud. Många tycker att konfirmationstiden är bland de bästa de gjort.

Vi har flera olika konfirmationsalternativ att erbjuda och en lägernyhet – skidresa till Norges bästa skidort, Trysil! Utöver det behåller vi våra populära alternativ ”Upplev Augusti”, ”Upplev Stockholm” och ”Upplev Europa” där siktet är inställt på Berlin, dit vi reser klimatsmart med tåg.

Vi som kommer att vara tillsammans under konfirmationstiden är unga ledare som själva konfirmerat sig samt präster och en diakon.

Egen konfasajt
Vi har en alldeles egen konfirmationsajt där du kan läsa allt om våra olika konfirmations- och lägeralternativ samt hur du gör för att anmäla dig. Sista anmälningsdatum är 20 september 2019.

Varmt välkommen som konfimand i Hässelby!

Gå till konfasiten för mer info!

Här hittar du all information om våra olika konfirmations- och lägeralternativ i Hässelby.

Gå till konfasiten för mer info!