Konfirmandgruppen Sommar

Du som önskar ett sommaräventyr utöver det vanliga.

Gruppen har sitt fokus på sommaren 2018 med ett veckolångt läger till härliga Helsjön, utanför Horred. Redan under hösten åker vi på ett helgläger till Tallnäs läger- och kursgård, utanför Skillingaryd.

Under våren 2018 träffas vi en söndag i månaden. Sen träffas vi de tre inledande veckorna på sommarlovet varav en vecka med läger förlagd till vackra Helsjön.

Liksom Active hittar Sommargruppen på roliga rörelse- och skaparaktiviteter. Skillnaden är att tiden är koncentrerad till sommaren. Under våren 2018 kommer även sommargruppen att finnas med i vissa gudstjänster och ungdomsgruppskvällar.

Alla konfirmander får möjlighet att bekanta sig med bibeln, kyrkans tro och församlingsliv.
Vi funderar och samtalar kring livets små och stora frågor. Läger och lek är en viktig del i detta.

Gruppen utgår från Harplinge församlingsgård, och flera av träffarna kommer att vara förlagda där. Konfirmationen och lägervistelserna är kostnadsfria.

Datum för Sommargruppen
24 -26 november (2017)
24 - 29 juni (2018)

Konfirmation lördag den 7 juli 2018 i Harplinge kyrka.

Klas Linder

Fritidsledare