Foto: Alexas_photo

Öppen grill vid Steninge sockenstuga

Dela gärna till någon som vill ha sällskap till middagen.

Vid tre sommarkvällar i juni, juli och augusti

Vi laddar med värme och gemenskap för dig som känner att du vill träffa kända och okända människor i din närhet.

Välkommen till den fina trädgården vid sockenstugan i Steninge där man kan sitta tillsammans och äta.

Onsdag 16/6, 7/7 och 4/8. Mellan kl.18-20 står grillen redo.

Ingen anmälan. Du kommer och går när det passar dig.
Du tar med din egen mat, dricka och eventuellt en filtatt sitta på.
Gemenskapen står vi tillsammans för.

Klockan 21.00 kan de som önskar möta upp i Steninge kyrka för aftonbön.
Tillåter vädret stannar vi kvar i trädgården.

Färgglada lampor fyller de levande äppelträden i ett lugnande ljusskimmer.

I trädgården hörs skratt från några människor som samlats runt den värmande grillen och delar en berättelse. En vaktmästare rör försiktigt i den glödande kolen och i bakgrunden hörs ett välkänt musikstycke ljuda från en högtalare.

Ut ur det gula huset kommer ytterligare några människor som tillsammans hjälps åt att bära på några kaffetermosar och möter mig med ett leende. ”Välkommen! Vad roligt att se dig! Följ med här så ska jag visa var du kan grilla din medhavda mat.” Gruppen som står runt grillen skingrar sig och ger mig plats att vara med i gemenskapen.

Kontakt Öppen grill

Per Franzén