Program för Musik i sommarkväll, 2020

Vi förhåller oss till folkhälsomyndighetens rekommendationer om maxantal. Ingen anmälan.

Rekommendationer kring Musik i sommarkväll.

Vi förhåller oss till folkhälsomyndigheten och har begränsat antal platser (inklusive antal medverkande och personal). Ingen anmälan.
Insläpp i kyrkan tidigast 45 minuter innan musikgudstjänsten.

KYRKROCK, Söndag 28/6 kl 18.00 Harplinge kyrka

Charlotte Polson och Halmstadgruppen Woodmans framför klassiska och välkända rocklåtar från 50- och 60-talet. Vi får njuta och rocka loss till de största hitlåtarna av bl.a. Elvis Presley, Chuck Berry och The Beatles. Välkommen till en spännande och medryckande kväll där sång, musik och funderingar kring musikens och artisternas sökande och koppling till tro och kyrka vävs samman till en minnesvärd nostalgitripp i sommarkvällen.
Medverkande: Modesty Sofronenkoff, sång och bas. Charlotte Polson, alt- och tenorsaxofon. Thomas Klint, gitarr. Carl Persson, slagverk.

LYRISK TON, SÖNDAG 5/7 KL 18.00 STENINGE KYRKA

Bengt-Ove Gunnarsson; flöjt, klarinett och sång. Bo Haraldsson; gitarr.

HIMLASPRÅNG I MOLOMLAND, söndag 12/7 kl 18.00 HARPLINGE KYRKA

Duo Resonansen med visor och klassisk musik i lekfull blandning.
Medverkande: Iréne och Mats-Göran Högström , sång och musik på gitarr, basgitarr, piano och tvärflöjt.

Öst möter väst, söndag 19/7 KL 18.00 Steninge kyrka

Musiker från skånska Åhus och östkusten sammanstrålar med
likasinnade från Steninge och västkusten i en spännande musikgudstjänst.
Medverkande: Magnus Persson & Tomas Tillberg med vänner.

PÅ VÄG, söndag 26/7 KL 18.00 Harplinge kyrka

Horisonten skyms hela tiden. Vi inser att vi har gått vilse. Men vi söker oss fortsatt framåt: ser, hör, upptäcker. På vägen stannar vi upp i solindränkta gläntor.
Värmer oss. Tillåter oss att vara.
Medverkande: Kenneth Dahlén och Magnus Adern, musik och sång.

MED DOFT AV SOMMAR, söndag 2/8 kl 18.00 Steninge kyrka

Duo Vimla bjuder på en härlig blandning av musikal, jazz, somriga visor och lite klassiskt, allt med klara röster och glimten i ögat.
Medverkande: Ulrica M Lundbladh och Anna Marmvik, sopraner. Håkan Nilsson, piano.

SaLTstänk i Sommarkvällen, söndag 9/8 KL 18.00 Harplinge kyrka

Vokalgruppen SaLT, som firar 10 år, bjuder på musikaliska favoriter kryddade med sångstämmor, piano och gitarr. Finn harmoni och glädje i dessa sju damers sällskap i Harplinge kyrka.
Medverkande: Vokalgruppen SaLT.

Med reservation av ändringar kring sommarmusiken i samband med läget i samhället.