Konfirmandgruppen Musik

anordnat av Getinge-Rävinge församling

En grupp för dig som gillar musik, spelar, sjunger eller vill lära dig.

Inga krav på förkunskap alltså eller gillar du musik, spelar, sjunger eller vill lära dig? Då är detta den perfekta konfagruppen. Du behöver inte spela något instrument idag för att vara med. Vi kommer varva musikpass med undervisning och värdegrundspass.

Vi träffas i Getinge församlingshem varannan torsdag (jämna veckor) efter skoldagens slut.

Datum för Konfirmand Musik
2/9 Information och inskrivning
20/9 Första gruppträffen

Läger
Vi åker på två läger (fre-sön) Höstens läger är 12-14 oktober. Vårlägret blir någon helg i april.

Konfirmation
Konfirmation i mitten av maj. Beroende på gruppens sammansättning beslutar vi tillsammans i vilken kyrka konfirmationen äger rum.

Ledare för musikgruppen är Michael Franzén, präst och Walter Cervin, församlingspedagog.

Frågor eller funderingar kontakta: Walter Cervin tel 035-19 24 43, mail: walter.cervin@svenskakyrkan.se
Kostnadsfritt

Klas Linder