Konfirmandgruppen Active

Alternativet för dig som gillar rörelse och att testa nya saker.

Kombinera din konfirmationstid med olika skapande, fysiska och rörliga aktiviteter.

Active träffas en lördag i månaden, och kombinerar ett rörelse- och aktivitetpass med ett värdegrundspass. Det kan vara en tur till klätterhallen, ett träningspass i MMA, dans, fotboll, filmskapande etc.

Active åker på två läger; ett uppstartsläger (över en helg) och ett femdagarsläger från fredag till tisdag (sportlovsveckan). Förutom lördagarna träffas gruppen till gudstjänster och ungdomsgruppskvällar (förlagda till vissa torsdagar och söndagar).

Alla konfirmander får möjlighet att bekanta sig med bibeln, kyrkans tro och församlingsliv.
Vi funderar och samtalar kring livets små och stora frågor. Läger och lek är en viktig del i detta.

Gruppen utgår från Harplinge församlingsgård, och flera av träffarna kommer att vara förlagda där. Konfirmationen och lägervistelserna är kostnadsfria.

Active datum
15 - 17 september (2017)
16 - 20 februari (2018)

Konfirmation lördag den 12 maj 2018 i Harplinge kyrka.

Klas Linder

Fritidsledare