Fastighetsdagar 2022

Under fastighetsdagarna tas aktuella fastighetsfrågor inom stiftet upp. Preliminära datum är 24-25 augusti.

Datum och tid

prel. 24/8 kl. 12.00 - 25/8 kl. 12.00

Östersunds församlingsgård

Målgrupp​

Fastighetsansvariga, kyrkoherdar

Aktuella fastighetsfrågor inom stiftet

• Försäkringar
  • LFP- hur ligger vi till?
  • Förvaltningsplaner (Dedu)
  • KAE/KUB
  • Kvalitetssäkring av inventarieförteckningar
    Samiska föremål​

Deltagare från Härnösands stift:

• Fredrika Björk, stiftsantikvarie
  • Veronika Selin, fastighetssamordnare Ådalens kontrakt
  • Jan Högberg, fastighetssamordnare Norra Jämtlands kontrakt
  • Anders de Sinegube, fastighetssamordnare Södra Jämtland/Härjedalen

​Anmälan

Anmälan är bindande. Sista anmälningsdag 26 juli. Sista anmälningsdag är även sista avbokningsdag.

Vid anmälan anger du om du önskar delta på middagen på kvällen. Den är kostnadsfri och frivillig men om man anmält deltagande vid middag och ej närvarar, tas avgift ut samt faktureringskostnad.

Kostnad

Stiftet står för kostnaden för kursen samt gemensamma måltider, men deltagarna bokar och bekostar själva ev resa, logi och måltid som inte ingår i programmet. Ev avbokningsavgift tillkommer, se Avbokningsregler.

Logi

Det finns ett antal preliminärbokade rum på Clarion Hotel i Östersund. Mejla till receptionen på cl.ostersund@choice.se och uppge bokningsnr: 2087GR013662 för att få vårt avtalspris, 1 316 kr/natt.

Hotellet släpper rummen för övriga att boka 17/6,

Ni bokar själva och står för hotellkostnaden och om den betalas på plats eller faktura gör ni som ni vill. Ska ni betala med faktura, meddela hotellet det vid bokningen.

Anmäl dig här

För att anmälda dig behöver du en svenskakyrkan-adress, har du inte det kontakta Frida Hägglund.

Anmäl mig

Avbokningsregler för kurser och arrangemang

I händelse av att du behöver avboka den kurs/det arrangemang du anmält dig till gäller följande: