Julbasar Lördag 9 december till förmån för Svenska kyrkans julkampanj: Jag är ett liv!

Lördag 9 december kl 12-14.30 i församlingsgården. Försäljning av hembakat bröd, hantverk, juldekorationer, lotteri, barnens hörna och fikaförsäljning. Musikunderhållning kl 13.00. Arr: Internationella gruppen.

Svenska kyrkans julkampanj:
Jag är ett liv!
Under julkampanjen, som pågår från första advent 2017 till trettondedag jul 2018, samlar vi in pengar till Svenska kyrkans internationella arbete för alla barns rätt till ett tryggt liv. Tillsammans kan vi ge fler barn tillgång till försörjning, utbildning och hälsa.