Leva vidare-grupp - samtalsgrupp för sörjande

Att drabbas av sorg och plötsligt ställas inför ensamhet och saknad kan vara en svår upplevelse, nya känslor och frågor väcks. Många har upplevt att det mitt i sorgen kan vara en lättnad att få dela tankar och känslor med andra i liknande situation.

Välkommen till samtalsgrupp

Domkyrkoförsamlingen och Härnösands landsförsamlingar inbjuder till denna sorgegrupp.  Vi vill nu hälsa dig välkommen att delta i en grupp med andra som också förlorat någon nära anhörig.  För en del är det nära i tiden och för andra några månader tillbaka.

Tisdagar kl 18.00-19.30
En trappa upp i Församlingsgården i Härnösand, Franzéngatan 18.

Vi brukar ses vid fem eller sex tillfällen, med en återsamling efter en tid. Diakonerna Kajsa Perstrand och Berit Selling leder gruppen.

Om du är intresserad av att delta i samtalsgruppen "Leva vidare" eller vill boka tid för enskilt samtal med någon av våra diakoner, fyll i formuläret nedan och skicka in så tar vi kontakt med dig.

Individ och familjeomsorg i Härnösands kommun

Individ- och familjeomsorg

FEBE - nätverk för föräldrar som mist barn

FEBE består av föräldrar som alla har mist barn. Det kan vara genom sjukdom, olyckshändelse, drogrelaterat, mord, självmord.
www.febe.net

SPES - riksförbundet för anhöriga och närstående till någon som tagit sitt liv

SPES telefonjour
varje dag klockan 19.00-22.00

Du som förlorat ditt barn

Spädbarnsfonden är en ideell organisation som arbetar med stöd, information, utbildning och forskning. Föräldrar med egen erfarenhet av att förlora ett barn utgör grunden i föreningens arbete.

Läs mer om Spädbarnsfonden på

www.spadbarnsfonden.se