Sorg och saknad. Samtalsgrupp.

En samtalsgrupp för dig som förlorat någon nära anhörig. Här kan du dela tankar och känslor med andra i liknande situation. Start: Onsdag 4 oktober kl kl 18.30 i församlingsgården, Härnösand.

Välkommen till samtalsgrupp

Att drabbas av sorg och plötsligt ställas inför ensamhet och saknad kan vara en svår upplevelse, nya känslor och frågor väcks. Många har upplevt att det mitt i sorgen kan vara en lättnad att få dela tankar och känslor med andra i liknande situation.

Domkyrkoförsamlingen och Härnösands landsförsamlingar inbjuder till denna sorgegrupp.  Vi vill nu hälsa dig välkommen att delta i en grupp med andra som också förlorat någon nära anhörig.  För en del är det nära i tiden och för andra några månader tillbaka.

Onsdagar kl 18.30
En trappa upp i Församlingsgården i Härnösand, Franzéngatan 18.

Mer info:
Berit Selling, diakon 0611-559413
Åsa Sjöberg, diakon 0611-245 41

Om du är intresserad av att delta i samtalsgruppen "Leva vidare" eller vill boka tid för enskilt samtal med någon av våra diakoner, fyll i formuläret nedan och skicka in så tar vi kontakt med dig.

Individ och familjeomsorg i Härnösands kommun

Individ- och familjeomsorg

FEBE - nätverk för föräldrar som mist barn

FEBE består av föräldrar som alla har mist barn. Det kan vara genom sjukdom, olyckshändelse, drogrelaterat, mord, självmord.
www.febe.net

SPES - riksförbundet för anhöriga och närstående till någon som tagit sitt liv

SPES telefonjour
varje dag klockan 19.00-22.00

Du som förlorat ditt barn

Spädbarnsfonden är en ideell organisation som arbetar med stöd, information, utbildning och forskning. Föräldrar med egen erfarenhet av att förlora ett barn utgör grunden i föreningens arbete.

Läs mer om Spädbarnsfonden på

www.spadbarnsfonden.se