Ideellt arbete/volontärer

Församlingens viktigaste resurs är dess egna medlemmar, tillsammans kan vi skapa en gemenskap där många känner ansvar och delaktighet. Vad brinner du för?

Man eller kvinna, gammal eller ung, Du behövs i församlingens verksamhet!
En del är intresserad av internationella frågor, någon för barn och ungdomsarbetet.
Kanske körsång är något för dig eller vill du engagera dig i gudstjänsterna.

Det ideella engagemanget är ett givande men också något som ger mervärde för oss personligen. Du gör det på din fritid inom det område som du brinner för och i den omfattning du själv väljer. Uppdragen är oavlönade. Som volontär får du introduktion och handledning i din uppgift.

Låter det intressant? Välkommen att engagera dig!

Några förslag på områden där du kan engagera dig:
Volontär på Café Trädgårn, internationella gruppen, besöksgruppen, katedralvärd, gudstjänstvärd, körerna, ung ledare, m.m.

Volontärträffar på Café Trädgårn
Tisdagar kl 18.00-19.30 på Café Trädgårn
Vårens träffar: 5 april, 10 maj, 7 juni

Personal i domkyrkoförsamlingen, volontärer på Café Trädgårn, kyrkvärdar, katedralvärdar och andra som jobbar med ideellt arbete är välkomna.