Familjerådgivning

Svenska kyrkans familjerådgivning finns till för er som råkat in i någon form av relationsproblem.

• För er som behöver hjälp att lösa konflikter i par- och familjerelationen.
  • För er som är skilda eller håller på att skiljas/separera.
  • För er som har svårigheter i kontakten med barn eller föräldrar.
  • För er som har svårt efter en skilsmässa/ separation.
Svenska kyrkans familjerådgivning har respekt för varje människas förhållningssätt till livet. Tystnadsplikten är sträng. Den som önskar kan vara anonym. Svenska kyrkans familjerådgivning erbjuder tid och plats för samtal. Familjerådgivarna har psykoterapeutisk utbildning med inriktning på relationer.
Svenska kyrkans familjerådgivning är ett samarbete mellan Stiftelsen Vårsta Diakonigård, Härnösands stift och församlingarna i t ex Härnösand-Kramfors kontrakt.
I Härnösand finns Svenska kyrkans familjerådgivning på Vårsta Diakonigård:
Lönegrensgatan