Bröllop/vigsel

Kärleken är värdefull, den ger livet en mening, trygghet, glädje och tröst. Att gifta sig är ett naturligt steg för två personer som älskar varandra och som vill leva tillsammans. En vigsel enligt Svenska kyrkans ordning är att tydliggöra sin satsning inför Gud, andra människor och sig själv.

Vigselgudstjänsten är ofta en av livets största höjdpunkter och präglas av den kristna uppfattningen att äktenskapet är en Guds gåva och ett heligt förbund. Svenska kyrkan viger såväl par av samma kön som av olika kön. Välkommen att kontakta någon av våra präster för ett vigselsamtal.

Mer information/bokning

Församlingsexpeditionen Franzéngatan 18