Vi söker kyrkogårdsarbetare gravskötsel

3 platser 100% juni-augusti.

Kyrkogårdsarbetare gravskötsel

Plantering och skötsel av gravar vid pastoratets kyrkogårdar. Övrig skötsel av kyrkogårdar, gravkapell samt markskötsel kring pastoratets övriga fastigheter. Instruera anställda för sommarjobb.

Kvalifikationer: Trädgårdsutbildning och/eller vana från liknande arbete. God social kompetens och serviceinriktad. Körkort B är ett krav för tjänsten.

Anställningsform: Heltid, juni-augusti 2019.
Lön: Fast månadslön

Ansökan med sedvanliga ansökningshandlingar skall vara oss tillhanda senast 2019-02-24 till Härnösands pastorat, Franzéngatan 18, 871 31 Härnösand eller harnosand.pastorat@svenskakyrkan.se

Peter Norberg, arbetsledande kyrk- och kyrkogårdsarbetare, 0611-288 82 eller
peter.norberg@svenskakyrkan.se