Vi söker flera kyrkogårdsarbetare

Säsongsanställning 100% maj-oktober.

Kyrkogårdsarbetare

Skötsel av pastoratets kyrkogårdar, gravkapell samt markskötsel kring domkyrka och församlingsgård. Instruera ungdomar anställda för sommarjobb.

Kvalifikationer: Trädgårdsutbildning och/eller vana från liknande arbete. God social kompetens och serviceinriktad. Erfarenhet av gravsättning av urnor är meriterande, men inget krav. Körkort B är ett krav för tjänsten.

Arbetslivserfarenhet: Griftegårdsarbetare/Kyrkogårdsarbetare, 1-2 års erfarenhet (meriterande)
Anställningsform: Heltid, 2019-05-02-10-11
Lön: Fast månadslön

Ansökan med sedvanliga ansökningshandlingar skall vara oss tillhanda senast 2019-02-22 till Härnösands pastorat, Franzéngatan 18, 871 31 Härnösand eller harnosand.pastorat@svenskakyrkan.se