Soul Children. En alldeles ovanlig kör för dig som är 10-16 år.

>> Vi sjunger gospel, rock, pop, soul & R n B! Välkommen att prova på 27/9 kl 17.30-19.00. Övning: torsdagar kl 17.30-19.00

Soul Children-konceptet

Soul Children är mer än en kör. Med sången och musiken som centrum blir kören en uppmuntrande, trygg och positiv gemenskap som får vara med och bygga upp ungas självkänsla och vara en miljö där den kristna tron finns som ett naturligt inslag och får möjlighet att växa.

Övning: torsdagar kl 17.30-19.00
Plats: Domkyrkans körrum (Ingång Franzéngatan)

Mer om Sanna
-Leda körer är det jag brinner för och jag blandar gärna genrer; Visa, pop, rock, gospel samt göra musikaler.
-Jag är uppvuxen i Häggdånger och har alltid sjungit. Utbildad i mellansel, även ett år på musikhandledarutbildningen i Härnösand. Kommer närmast från Granloholms kyrka där jag jobbat med inriktning mot barn och unga.

Vill du veta mer om Soul children eller anmäla ditt barn redan nu?

Mer info

Sanna Norberg