Other languages with Google Translate

Use Google to automatically translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Prata med oss

Kontakt

Härnösands pastorat Besöksadress: Franzéngatan 18, 87131 Härnösand Postadress: Härnösands pastorat, Franzéngatan 18, 87131 Härnösand Telefon: +46(611)28800 E-post till Härnösands pastorat

Jourhavande präst

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Sommarfesten lockade många besökare till domkyrkoparken

Onsdagen den 27 juni bjöd Svenska kyrkan Härnösand in till sommarfest i domkyrkoparken. Det blev en härligt solig dag i parken tillsammans med Härnösandsbor och Birka cruises besökare.

Domkyrkoparken fylldes snabbt med folk när domkyrkans klockspel öppnade årets sommarfest. Vissa valde att stanna hela dagen och andra stannade till en liten stund för en fika eller för lite sopplunch. Det bjöds på kaffe/saft och bullar, körsång, allsång, friskispass m.m. Det var gott om aktiviteter i parken, bland annat cornhole, pyssel, fotboll, tipspromenader m.m. Många kom för att träffa Scouterna, Technichus, Murberget, Härnö Hundteam och Ridklubbens ungdomssektion, våra samarbetspartners. För de yngsta fanns hoppborg och möjlighet att åka häst och vagn. Köerna ringlade långa under hela dagen. 

Under dagen var det även guidning i domkyrkan och där var det tät genomströmning av både Birka cruises besökare och Härnösandsbor som ville upptäcka sin kyrka. 

Tack till alla som kom till oss under dagen, och extra särskilt tack till alla ideella medarbetare och våra samarbetspartners. 

Text: Maria Prytz

Foto: Samed Kaj