Säbrå rockcafé presenterar Whitecross och Stongrove.

Nyhet Publicerad

Säbrå församlingsgård lördag 21 oktober kl 18.00 Fri entré. Fika finns att köpa.

”Amerikanska Whitecross kommer till Härnösand med sin Van Halen doftande hårdrock. Efter 8 album och ett antal världsturnèer gör nu bandet ett nedslag i Höga Kusten området. Gitarristen Rex Carroll var här i somras och visade upp ett bländande gitarrspel, och nu kommer han tillbaka med hela bandet för att framföra både nyskrivet material och gamla klassiker.

Härnösandsbaserade Stonegrove har etablerat sig som ett gediget liveband och har spelat i stora delar av Sverige. Musiken beskrivs som tung och melodisk och bland influenserna kan man skönja både Metallica och Europe. "Special guest" denna kväll är "replokalen". Ett gäng som träffas varje vecka i Säbrå församlingsgård och musicerar under ledning av Peter Stenlund. Det här blir en kväll utöver det vanliga, så se till att just du är där!