Härnösands pastorat Besöksadress: Franzéngatan 18, 87131 Härnösand Postadress: Härnösands pastorat, Franzéngatan 18, 87131 Härnösand Telefon: +46(611)28800 E-post till Härnösands pastorat

Annika Winhagen medverkade vid gökottan i Skabäcken

Annika Winhagen medverkade vid gökottan i Skabäcken

Gökottan hos Egon Nordin i Skabäcken utanför Härnösand gästades av en rikskänd sångerska. Annika Winhagen från Ramvik är bland annat känd som en fenomenal tolkare av den franska sångerskan Edith Piaf.
Hon medverkade till publikens stora glädje med ett par sånger ackompanjerad av församlingens kantor Marco Fonseca.

Ett 30-tal deltagare kunde njuta av vacker sång och musik och en andakt under ledning av komminister Ulf Andersson. Hans J Fernlund sade många tänkvärda ord i sin genomarbetade predikan.

Egon Nordin hade sin vana trogen bakat det mesta av det välsmakande brödet på det dignande kaffebordet. Man undrar hur han orkar.
Bröderna Berglund fick publiken ordentligt med på noterna i många gamla fina örhängen. Anders Berglund sjöng och spelade som vanligt på sin basgitarr och lillbrorsan Ragnar hanterade sitt dragspel med sedvanlig bravur. För dagen var de båda herrarna förstärkta på det vokala planet med Anders fru Elisabeth.

Bildtext: Annika Winhagen  och i  bakgrunden Elisabeth och Anders Berglund.

Text & Foto: Uno Gradin