Musik i våra kyrkor

Kyrkomusiken är en stor del i kyrkans liv. Musik och sång är också viktiga inslag i ett levande gudstjänstliv. I våra kyrkor firar vi musikgudstjänster och bjuder på konserter- och musikevenemang.

OBS! flyttad (köpt biljett gäller)
6/9 kl 18.00 Gospelkonsert med LaGaylia Frazier, körerna Hosanna Gospel, Soul Children & Soul Teens, körledare Sanna Norberg. Musiker: Pär-Åke Stockberg, Per Nordgren, Patrik Grundström och Christian Sundeqvist

Biljetter 150 kr (ett fåtal finns kvar) Kontakta Sanna Norberg på sanna.norberg@svenskakyrkan.se

Gospelkonserten i Härnösands domkyrka är flyttad från maj till 6 september. Köpt biljett gäller. Har du inte möjlighet att gå kontakta Sanna Norberg på sanna.norberg@svenskakyrkan.se om hur du lämnar tillbaka biljetten och får pengarna återbetalda.

OBS! flyttad (köpt biljett gäller)
20/12 kl 18.00 Konsert, MESSIAS av Georg Friedrich Händel
Åsa Jönsson, sopran. Katarina Holma, alt. Eskil Lindbäck, tenor.
Anders Falbe, bas. Domkyrkokören. Orkester under ledning av Lars G Fredriksson.

Entréavgift 150 kr. Köp din biljett på www.biljettbolaget.se, på
församlingsexpeditionen, Franzéngatan 18 (Mån-fre 10-12 & 13-15)
eller vid domkyrkan 30 minuter innan konserten.