Sjung i kör!

Soul Children - mer än en kör! Repertoaren är bred och består bland annat av gospel, pop och soul. Körerna strävar efter hög musikalisk nivå och har ofta rörelser och koreografi till sina låtar.

Pop up -kör prova på Soul children i Högsjö Start 16/9
Kör för tjejer och killar 7-12 år
Vi sjunger gospel, rock, pop, soul & R n B! Mer om Soul children
Torsdagar kl 17.30-18.15, Högsjö, församlingsgården.
Kommande datum: 23/9, 30/9, 7/10 och medverkan i Högsjö kyrka 10/10.

Soul Kids
Kör för tjejer och killar 7-9 år
Vi sjunger gospel, rock, pop, soul & R n B!
Onsdagar kl 17.00 – 17.45, Församlingsgården, Franzéngatan 18

Soul Children
Kör för tjejer och killar 10-12 år
Vi sjunger gospel, rock, pop, soul & R n B! Mer om Soul children
Onsdagar kl 17.45-19.15, Församlingsgården, Franzéngatan 18

Soul Teens
Kör för tjejer och killar 13 år  t om gymnasiet
Gillar du sång och dans? Kom och sjung med oss i Soul Teens. Vi sjunger gospel, rock, pop, soul & R n B! (Viss sångvana önskas.)
Måndagar kl 16.45-18.00, Församlingsgården, Franzéngatan 18

Till våren 2022 blir det en konsert i domkyrkan då vi sjunger med fantastiska LaGaylia Frazier och Hosanna gospel.

Körledare Sanna Norberg.

Kryssa i vilken kör du anmäler ditt barn/ungdom till:

Svenska kyrkan Härnösand använder gärna personuppgifter i form av bilder, ljud- och filmmaterial i syfte att sprida information om verksamheten till medlemmar och allmänheten. Detta material används i olika sammanhang, bland annat på kyrkans webbplats, i sociala medier, församlingsblad och på affischer. För att göra detta krävs ditt godkännande, vänligen kryssa i nedan om du tillåter detta.

Din personliga integritet är viktig för oss och därför vill vi informera om var dina personuppgifter hämtas ifrån, hur vi använder dem och vilka rättigheter du har. Läs mer om detta på vår hemsida: www.svenskakyrkan.se/sa-behandlar-svenska-kyrkan-dina-personuppgifter

Mer info/anmälan

Sanna Norberg