MUSIK, MÅNGFALD & MILJÖ - En kyrka som är byggd av stenar. Stenar som är vi som bor, vistas, besöker eller verkar här. Kyrkan är vi. Här firar vi gudstjänst tillsammans.

Vårens program. Klicka för att läsa!

Det händer i Härlanda församling våren 2019

Vårens program. Klicka för att läsa!

Vill du träffa andra och prata om föräldraskap? I vår erbjuds fyra träffar med olika teman. Träffarna sker i samarbete mellan stadsdelen och församlingen. Klicka för att läsa mer!

Föräldrapepp

Studiecirkel onsdagar 10.30-11.30. Klicka för att läsa mer!

Dansglädje i vår

Studiecirkel onsdagar 10.30-11.30. Klicka för att läsa mer!

Onsdagar 18.30-20. Vi inleder med att fira mässa tillsammans.  Vårens tillfällen är: 30/1, 27/2, 27/3, 24/4 och 22/5.

Lectio Divina

Lectio Divina-läsning och bön av bibeltext. Tillsammans läser vi en bibeltext och reflekterar över den utifrån våra liv. Alla är välkomna, inga förkunskaper krävs! Onsdagar 18.30-20. Vi inleder med att fira mässa tillsammans. Vårens tillfällen är: 30/1, 27/2, 27/3, 24/4 och 22/5.

Härlanda kyrka har öppet 9-15 alla vardagar med reservation för undantag. Då är du välkommen att tända ljus, be, sitta i kyrkan en stund eller beundra arkitekturen. Undantagna dagar är bland annat vissa måndagar och fredagar när det kan vara begravningsgudstjänst.

Besöka Härlanda kyrka

Den 25 maj 2018 inträdde den nya personuppgiftslagen. Här finns information om hur vi hanterar dina uppgifter.

GDPR - ny personuppgiftslag

Pastoratet är en administrativ enhet för fyra församlingar.

Örgryte pastorat 1 januari 2018

Pastoratet är en administrativ enhet för fyra församlingar.