Vuxen

Gemenskapen som värmer inuti

19.15 Drop in till gitarrspel med Peter Johansson.
19.30- 19.55 Dörrarna stängs och vi går in i djupmeditation.

Info: Josefine Rubenson

Djupmeditation

Djupmeditation i Härlanda kyrka börjar torsdag 11/1. Vill du få en kort introduktion är du välkommen kl 19.00. 19.15 Drop in till gitarrspel med Peter Johansson. 19.30- 19.55 Dörrarna stängs och vi går in i djupmeditation. Info: Josefine Rubenson

Info: Maria Löfdahl.

Härlandakretsen

Härlandakretsen är syföreningen i Härlanda församling. I samband med gudstjänster ordnar kretsen vid vissa tillfällen försäljning av bland annat bröd och handarbete. Intäkterna går dels till Barnhemmet i vår vänförsamling Amani samt till Svenska Kyrkans internationella arbete. Församlingshemmet udda måndagar, kl 11.00-13.00. Vårterminens träffar börjar 28/1. I samarbete med Sensus. Info: Maria Löfdahl.

Info: Rebecka Åkerblom.

Internationella gruppen

Arbetar med Svenska kyrkans internationella frågor och med vår vänförsamling Amani i Tanzania, och då särskilt barnhemmet Bulongwa där. Info: Rebecka Åkerblom.

En söndagskväll uppbyggd runt sinnesrobönen.
17.30 Sinnesrocafé
18.00 Föredrag
19.30 Sinnesrogudstjänst med musik, texter, ljuständning och tystnad.

Vårens datum är 24/2, 24/3 och 28/4.

Info: Josefine Rubenson

Sinnesrokväll

En söndagskväll uppbyggd runt sinnesrobönen. 17.30 Sinnesrocafé 18.00 Föredrag 19.30 Sinnesrogudstjänst med musik, texter, ljuständning och tystnad. Vårens datum är 24/2, 24/3 och 28/4. Info: Josefine Rubenson

Studiecirkel onsdagar 10.30-11.30. Klicka för att läsa mer!

Dansglädje i vår!

Studiecirkel onsdagar 10.30-11.30. Klicka för att läsa mer!

Info: Helene Ericsson.

Sopplunch

Kl 11.45 varje onsdag. Sopplunchen börjar med andakt och sedan får vi tillsammans njuta av en tallrik soppa och smörgås i gott sällskap. Lunchen kostar 30 kr. Vårens soppluncher startar 16/1. Info: Helene Ericsson.

Kl 12.45 varje onsdag. Tillsammans med gitarrist Peter Johansson sjunger vi allsång ur en blandad visreportoar. Start 16/1.

Sångkuren

Klicka här för att läsa programmet för våren!

Gemenskapsträff

Klicka här för att läsa programmet för våren!

Vuxenkonfirmation - samtal om tro och liv

Vill du bli döpt och/eller konfirmerad – som vuxen? Är du kanske redan både döpt och konfirmerad, men skulle vilja fördjupa dina kunskaper? Längtar du efter att få reflektera runt kristen tro och tradition, som vuxen, utifrån dina egna erfarenheter och förutsättningar? Välkommen till samtal om tro och liv, enskilt eller i grupp! Info: Eva Gripenby

Helene Ericsson

Eva  Gripenby