Ungdomar och Unga ledare

Ung ledare

Är du konfirmerad och vill vara med och jobba med nya konfirmander? Då kan du vara med som Ung Ledare! Som Ung Ledare är du med de dagar som konfirmanderna träffas. Du får hjälpa till både praktiskt och teoretiskt, att t.ex. leda pass av olika sort. Som Ung Ledare är du en förebild för konfirmanderna och har på så sätt ett särskilt ansvar. Ofta får man en fin kontakt med konfirmanderna och det är både givande och roligt, och ger tillfälle för att utvecklas och växa. Inför varje konfirmandträff träffas alla Unga Ledare för att förbereda och öva på de uppgifter man har vid nästa konfirmandträff.

Häng

Ungdomsgruppen i Härlanda för dig som är 14 år och uppåt. Vi bakar, spelar spel, leker, umgås och käkar tillsammans. Varje gång avslutas med andakt. Onsdagar 19.00 i ungdomslokalerna. Vi ses!

VT Carlheim

Richard Lilja